Cajsa Lisa EVELINA

Happy girl

Kategori: - Life by Evelina

Idag kom det ett brev från H&M att dina varor har kommit, yeeey min jacka! Hoppas mamma hämtar den imorgon!

You know, it takes two

Kategori: - Life by Evelina

Hemkommen från skolan för ca en timme sedan, blev en liten promenix hemåt i långsam takt med musik i öronen, det kan inte annat än gillas. Däremot är väl musiken jag lyssnade på ganska deprimerande för min del, men det passade med mitt humör idag. Förresten, någon som kan ge mig tips på bra musik eller bra filmer?

Take a look inside your heart, what do you see? Is it you and me?

Kategori: - Pictures

Everybody needs inspiration

Kategori: - Life by Evelina


Kom hem nyss från ännu en dag i skolan. Idag hade jag på mig mina nya jeans som jag köpte på Gina tricot i Norrköping och ett slappt vitt linne från gina, enkelt men snyggt. Nu ska jag hitta på nåt, puss!

Bloglovin

Kategori: - Life by Evelina

Fina vänner

Kategori: - Life by Evelina

Kvällen har jag spenderat med dessa fina människor och två fina pojkar. Filmtittande, ett antal dopp i eves kalla pool och massa chill. Tack för kvällen flickor och pojkar!

@ Elite Grand Hotel Norrköping

Kategori: - Life by Evelina

Jag och mamma sitter just nu framför varsin skärm och chilla med godis , vi kom hit för ca en timme sedan, då vi möttes av ett superfint rum med röda väggar. Ikväll går vi ut och äter och någon bild kommer säkert upp sedan, puss!

BESTÄLLD

Kategori: - Shopping


Min nya höst/vinterjacka jag beställde från H&M igår, hiss eller diss?

Packat och klart!

Kategori: - Life by Evelina

Nu har jag precis packat lite, för imorgon efter skolan åker jag och mamma till Norrköping, checkar in på hotel och har lite ensamtid från familjen, mohaha. Man behöver inte åka långt för att ha kul! Det blir säkert lite shopping med hoppas jag, kameran är med under dygnet!

Kommer inte på någon bra rubrik till detta random inlägg.

Kategori: - Life by Evelina

Nä, jag kunde inte hålla mig ifrån bloggandet som jag skrev på min gamla blogg, så nu, ca en månad senare, startar min bloggkarriär åter igen. Kanske inte lika mycket uppdatering som förut, eftersom nu har jag ju skolan och det måste jag prioritera, men när jag behöver skriva av mig, berätta om något eller bara lägga upp lite bilder är ju bloggen bra att ha. Den är inte superrolig för tillfället men det får ni stå ut med tills jag har bilder och fantasi. Puss!

För ögonen svider & hjärtat, det bränns.

Kategori: - Pictures



Mitt andra inlägg får bestå av två underbara bilder som jag tog när Oskar Linnros var på keep it loud, helt underbart ♥

Första inlägget!

Kategori: - Life by Evelina

Oscar Ögren är bäst! ♥