Cajsa Lisa EVELINA

Filippa Smeds

Kategori: - Life by Evelina


Fytusan så snygg den här bruden är. När jag ser henne blir jag så sugen på att färga mitt hår rödare! Klicka på bilden för länk till hennes blogg!

Converse

Kategori: - Pictures


Den blåa skon är bara med på bilden för att visa längdskillnaden.

Min låtsasmamma hade rotat fram ett par höga converse som hon knappt hade använd för att ge till mig eftersom hon vet att jag alltid använda converse. Dom är inte så vita som dom ser ut, dom är lite mer beigeaktiga. Jag kan inte riktigt ta på om dom är fula eller balla, vad tycker ni?

Outfit från i fredags

Kategori: - Pictures


Tröja & overkneestrumpor gina tricot.

Inget internet

Kategori: - Life by Evelina

Usch, jag har haft fyra dagar utan internet, fyra dagar!!!! Jag trodde seriöst inte att jag skulle klara mig, och om ni inte har fattat det så ja, jag är databeroende! Har alltså varit hos pappa hela helgen med varken internet eller hemtelefon fungerande, så man har fått roa sig på andra sätt, plugg (<3) och vänner har fått stå på schemat istället. Nu tänkte jag slänga in ett par inlägg så bloggen inte blir så ouppdaterad, puss!

Bakning inför friendsdagen

Kategori: - Life by Evelina

Det senaste dygnet har det varit lite dålig uppdatering, och det beror på att direkt efter skolan igår så drog jag hem till Rebecca tillsammans med Helena för att baka 250 muffins till alla sjuor på skolan, tog väl ca tre timmar. Sedan sov vi där, snackade om allt mellan himmel och jord fram till halv ett eller något, trötta tjejer på morgonen i alla fall! Här har ni lite bilder, sparade från Beccas blogg!

Snow

Kategori: - Life by Evelina

Jag måste säga att det är ganska mysigt att ha stora fönster, för om man som jag varit sjuk och suttit inne på rummet hela dagen så tycker man att det är grymt mysigt att sitta inne och kolla på den fina snön medan alla som är ute plågas av den. Dessa bilder är tagna genom mitt fönster alldeles nyss. Nu ligger jag i min säng med lite tända ljus och helt mörkt i rummet med bra musik i högtalarna, kan inte bli bättre! Lägg märke till att bild två är bilden på vår grill, haha. Täckt som tur är!

Jag gav aldrig upp dig

Kategori: - Life by Evelina

Allting har förändrats, men du finns kvar...

Det är någonting med den där meningen. Varje gång jag sätter på Petters låt längesen så gråter jag. Som min vän sa igår, just den meningen fuckar alla känslor och allt blir jobbigt. Jag håller med honom till 100 %. Allt som känns fel för tillfället blir ännu jobbigare när man hör den där meningen. Just den känslan känner jag hela tiden just nu. Sanningen är inte alltid den bästa, det har jag insett nu. Men han finns kvar, även fast allt bara är fel.

I wanna go crazy

Kategori: - Life by Evelina

Riktigt seg skoldag idag, ville redan efter första lektionen att den skulle ta slut. Fick inte åka hem förrens vid fyra på grund av luciaträning för fulla muggar. Nu har jag både pluggat och gjort massa annat nödvändigt, men får väl spendera en liten stund till med teknikhäftet ikväll. Förövrigt längtar jag till helgen som jag ska tillbringa tillsammans med massa fint folk, awesome!

PH: Weheartit

Kategori: - Life by Evelina

Klicka på bilden för en spotifylista by me.

Söndag

Kategori: - Life by Evelina

Idag har jag varit riktigt seg, men har i alla fall orkat med att städa mitt rum, plugga lite och stryka massor kläder, vuxenpoäng till mig! Tänkte egentligen sätta mig en liten stund till framför tekniken men orkar inte så kollar in kläder på nätet och spelar gitarr istället. Hittat massor jag vill ha men inget jag har råd med, buhu. Mina pengar som jag får nu i slutet av månaden få gå åt till presenter till tjejerna och möjligtvis en byxdress som jag har kollat in om den är snygg på. Sedan är pengarna slut, det är rätt surt att ha så låg månadspeng, men ibland är det bra! Aja, vi hörs!

Så mycket bättre om vi är tillsammans

Kategori: - Life by Evelina

Precis hemkommen från en välbehövlig kväll med mina tjejer. Direkt när vi kom tvingade Sofia in oss i hennes rum, för att sedan komma med ett fat med drinkar och chips, inte helt fel start på kvällen direkt! Efter detta åt vi supergod mat, och meningen var att vi skulle baka kladdkaka efteråt tillsammans, men orkade vi det? Nej, vi var så mätta så vi satte oss framför Så mycket bättre och Robins med Sofias föräldrar och sedan blev det Allt för min syster som avslutning på kvällen, kan inte se den filmen utan att fälla en tår, det är en omöjlighet. Tack för kvällen tjejer!

Så sjukt bra.

Kategori: - Music & Videos


Bästa jag sett på länge, blir både ledsen och superglad när jag hör det här! Go Jay!

...

Kategori: - Life by Evelina

Sitter och smsar med en arg Linnéa som tvingar mig komma till henne för att köpa godis, fast hon har ca tjugo meter till affären och för mig är det en omväg, men hon vägrar köpa godis själv, jobbiga unge! Känner att just nu vill jag inte visa mig för folk över huvud taget. Om en halvtimme ska jag i alla fall befinna mig hos Sofia, känner att den här kvällen behövs alldeles för mycket just nu...

+

Kategori: - Life by Evelina

Var på två öppet hus idag, ett lite bättre och ett lite sämre. Vet i alla fall vad jag vill gå nu, så nu ska betygen uppåt! Tänker inte avslöja vad jag vill gå förrens jag har skickat in valen, så ni får vänta i några månader tills ni får veta vad jag vill gå på gymnasiet!
Kvällen spenderar jag som sagt med mina fina, det är inte helt fel!

Tävling

Kategori: - Life by Evelina

Jag är med i Rebeccas bloggtävling, klicka här för att komma direkt till tävlingen!

I can't stop loving you

Kategori: - Life by Evelina

Vet inte riktigt hur jag känner mig just nu. Ledsen mest, något arg men ändå lättad. Tur att jag får träffa mina tjejer imorgon så jag kan prata ut lite, det behövs verkligen. Tror jag tar en dusch och sedan går och lägger mig, jag orkar inte vara vaken längre. Det brukar ju i och för sig sluta med att jag sitter vid datorn ändå, men vi får se! Puss!

Friday

Kategori: - Life by Evelina

Fredag äntligen! Har inga speciella planer för kvällen, vi ser vad som händer helt enkelt!

Imorgon är jag och Linnéa bjudna hem till Fia för chillkväll med lite mat (enchiladas!!!!) och sedan kanske film och snack som vi brukar? Det märks, jag älskar i alla fall mina tjejer. Därför bjuder jag på två feta länkar till människorna!

Veckan i videoform

Kategori: - Music & Videos

Bjuder på två videor från denna skolvecka, ibland kan jag inte annat än älska min klass! Första videon handlar om ja, vad ska man säga? Alice i underlandet, Nasse, Piff och Puff och aa, ni får kolla själva! Den andra är från vår tekniklektion idag när vi byggde bil och satte in högtalare i den, he-he. Here you go!



- Nej, han är ju en gris fattar du väl!

Jag vet vilken dy hon varit i

Kategori: - Life by Evelina

Hon är, det är partyts ljus.
Och han bredvid, är så stolt, att ha henne nära sig.
Det verkar som hon överlevt sen sist jag såg henne.
Hon kunde va någon annan, någon bättre om hon slöt ögonen.
Hon har byggt höghusen mot champagne,
och hennes nya fina vänner tror de vet var hon kommer från.
Jag är pojken i glasögon hon var kär i en gång,
och hon känner inte igen mig
, nej åren har nog slitit
hårdare på mig, så jag säger inget, vill inte genera henne,
men jag ska be honom ta väl hand om henne,
för jag vet vilken dy hon varit i.

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Kategori: - Pictures



Några bilder från den underbara Håkan-konserten. Alla bilder är tagna av Amanda! Sparar favoritbilden till ett annat inlägg. När jag ser dom här bilderna blir jag bara så glad, ta mig tillbaka tack!

Jag tror jag älskar dom där jag kommer ifrån

Kategori: - Life by Evelina

Slutade klockan tolv idag eftersom alla lärare skulle skriva sjuornas matriser, så det tackar vi för!  Nu sitter jag och kollar igenom gymnasiekatalogen ännu en gång den här veckan, och det gör mig bara mer och mer nervös varje gång. Tänk om jag ångrar mitt val? Nej nu jävlar ska jag slänga iväg katalogen och fokusera på något annat, puss!

Historia & franskaplugg!

Kategori: - Life by Evelina

Nu är det så att jag faktiskt är ganska stolt över mig själv. Jag har pluggat konstant i fyra timmar, bortsett från en liten stund då jag käkade. Har inte haft mobilen och datorn i närheten så ingenting har stört mig särskilt mycket. Jag har i alla fall fått väldigt mycket gjort och har hela dagen imorgon på mig också innan båda provet, så det känns superbra! Nu ska jag belöna mig själv med lite gossip girl! 

Känner att mina inlägg bara handlar om plugg och gossip girl nu för tiden? Skärpning på det!

Katedral

Kategori: - Life by Evelina

Spenderade cirka en timme på katedral, kändes som att man fick reda på det man redan visste, så enligt mig var det bara tråkigt. Det enda roliga var att träffa vänner och se hur lokalerna såg ut. När jag kom hem beställde familjen lite thaimat och nu sitter jag här med historiaboken i högsta hugg. Kanske borde börja satsa lite på franskan men nej, det tar vi imorgon ska ni se. Imorgon ska vi spela upp våra grupparbeten på musiken tror jag. Jag ska sjunga och jag är förkyld och hes. Hur ska det här gå?

Öppet hus

Kategori: - Life by Evelina

Ska snart lyfta mitt feta arsle från sängen och bege mig mot Sofia för att sedan åka på öppet hus på Katedral. Jag måste ju kolla på massa olika skolor nu innan jag bestämmer mig för var jag vill gå på gymnasiet. Vi hörs sen!

Four picture

Kategori: - Pictures

Lite oredigerande bilder jag tog nyss i trädgården!

?

Kategori: - Life by Evelina

Blir ganska lycklig av tanken att det är studiedag imorgon, gud så skönt! Funderar på att ta en promenix och fotografera lite, och självklart måste jag spendera några timmar med historia- och franskaboken. Vi får väl se när jag vaknar imorgon och vad som händer!

Det ekar mindre när jag fyller mig med dig

Kategori: - Life by Evelina

Sexhundra mil längst taggtråd, jag kastar tärning med djävulen.
Mitt liv blev bara en skamfläck i historien,
men den är min, och jag vill slösa den på dig.
Jag såg alla sorters änglar, hörde mamma snyftande be.
Jag såg gamar cirkulera , kände guds hand sträckas ner.
Men jag ville inte förstå, jag vill bara ha dig.

Hold me, tell me everything's ok, show me there's a way to beat the monster

Kategori: - Life by Evelina

Weheartit

Usch, jag känner mig verkligen inte som en bra vän just nu. Jag har ingenting att säga över huvud taget och jag är helt frånvarande. Det beror på många saker, men det är ingens fel, och Sofia och Linnéa, ta inte åt er om jag är en bitch. Det är bara så mycket där inom mig som bara vill ut, men det stannar inombords för jag vågar inte säga som det är. Jag, som alltid haft ett hyffsat självförtroende och har alltid vågat säga vad jag tycker, vågar nu inte berätta sanningen för den person som betyder mest av allt för mig just nu och har gjort det en tid nu. Jag förstår faktiskt inte vad det är med mig. Jag är nog rädd för att allt ska skita sig.

GG

Kategori: - Life by Evelina

Kom hem från skolan för ca en halvtimme sedan, var rätt sen idag på grund av luciaträning vid tre. Slängde mig i sängen med datorn i högsta hugg och sitter nu och kollar på gossip girl som jag typ gör varje dag nu för tiden, haha, vilket liv! Hörs sedan, puss!

If I could only write you a song, and tell you that i'm not that strong

Kategori: - Life by Evelina


Haha, bjuder på en två och ett halvt år gammal bild, liten tjej tycker jag själv, men andra tycker nog knappt att jag har förändrats, haha.

Idag har det varit en hemmadag med plugg, strykning och gossip girl. De två första skulle jag helst kunnat avstå ifrån men måste man så måste man. Imorgon är det dags för skola igen, usch och fy, haha, men på tisdag är det studiedag och vet ni vad jag ska göra då?! PLUGGA! Kul va? Nae, inte direkt men måste eftersom jag har två prov den här veckan. Aja, puss!

Angel, you sing, about beautiful things.

Kategori: - Life by Evelina

Jag var på gymnasiemässan med Sofia idag, fick en klarare uppfattning om vad jag vill gå på gymnasiet, men jag är absolut inte säker än, men det är ju några månader kvar så ja, jag behöver ju inte bestämma mig än! Träffade i alla fall massor av mina vänner, speciellt Jakob som jag aldrig aldrig aldrig träffar och saknar jämt jämt jämt! Efter detta vandrade vi ner till stan och tog en fika på Café Gränden och satt där och snackade en stund. Tog bussen hem och diskuterade gymnasiet med mamma en stund, och sedan hamnade jag KONSTIGT NOG här, hehe. Men aja, har inget mer att skriva, puss!

Julia

Kategori: - Life by Evelina

Min vän Jullebulle tyckte att min uppdatering sög på bloggen, och därför så fick jag order att skriva om denna människa i min blogg så det gör jag nu bara för att jag är så gullig.

Julia träffade jag första gången när jag började i hennes klass i fyran. Redan första veckan kom vi bra överrens och började umgås, och vi höll ihop under hela mellanstadietiden och har hur många minnen som helst tillsammans. När vi började högstadiet ändrades det och vi tappade kontakten ganska mycket, och nu träffas vi någon gång ibland bara, men det betyder inte att jag tycker om henne mindre för det, I love her! Här bjuder jag på bilder som är HUR GAMLA SOM HELST, men det bjuder i alla fall jag på!

Kom igen Lena!

Kategori: - Music & Videos


Inte bra filmat men grejen var att ni skulle få höra och se stämningen! Video från Håkankonserten!

Du är min hjälte för du är precis så svag som jag

Kategori: - Life by Evelina



Bilderna är tagna alldeles nyss på min gata!
Linköping är helt snötäckt idag. Vitt vart man än kollar. Jag personligen tycker att det är alldeles för tidigt för snön, och jag fryser ju som en galning så fort jag går utanför dörren. Man vill ju bara ligga kvar hemma under täcket resten av vintern, eller som jag och Linnéa hade som förslag i skolan, att bli en björn och gå i ide under vintern. Det skulle ju inte sitta fel, men så var det ju det där med skolan också... Idag är jag faktiskt väldigt nöjd med min insats på hemkunskapsprovet så jag hoppas att det går lika bra som det kändes! Ikväll ska jag dejta min underbara vän samhällskunskapsboken, vi hörs!

Red

Kategori: - Life by Evelina


Det kommer nog att dröja ett tag tills dess i så fall, men jag funderar på att slinga mitt hår i en lite mer rödare nyans än vad jag har nu, ungefär som på bilden fast jag kanske får lite mer blonda skiftningar i, men gud vad jag älskar den här tjejens hårfärg, helt underbar! Sådant hår skulle jag inte tacka nej till!

Alla drömmar om fåglar, även du, även jag...

Kategori: - Music & Videos

Håkan Hellström - Magiskt men tragiskt
Har insett att den här låten är så jävla bra!

Oh mother, so strange, to hear and see, that someone so different is so like me

Kategori: - Pictures


Let it be

Kategori: - Pictures

Jag och mamma var på en promenad idag och tog lite härliga bilder. Here you go! Delar upp i två inlägg!

Vi är förlorare, vi två.

Kategori: - Life by Evelina

Såhär har jag sett ut idag (ganska suddig bild men). Skjorta och strumpor, inget smink och ofixat hår. Nu har ni sett en annan sida av mig, den "mysiga" sidan eller vad man ska säga! Jag måste säga att jag ser liten och ynklig ut, haha. Men bjuda på sig själv, det ska man ju! Bilden under är massa fina nagellack och ett läppglans som mamma kom hem med till mig, tack mami!

Håkan Hellström

Kategori: - Life by Evelina

Min helg har varit helt awesome, därav min SUPERBRA uppdatering. I fredags sov jag över hos min älskade Amanda eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter för en tre-timmars bilresa till Göteborg. När vi kom fram gick vi runt lite på stan, hittade en baskerliknande tunnt stickad mössa endast. Runt sex ställde vi oss i kön in till scandinavium för att se min älskade HÅKAN HELLSTRÖM live för första gången i mitt liv, och det var nog det roligaste jag gjort på många år. Sådan stämning, sådan energi, nae det går inte att beskriva med ord hur sjukt bra det var! En video filmad med mobilen kommer upp sedan! En Håkantröja rikare blev jag med!

Det här är trycket på tröjan!

Fredag

Kategori: - Life by Evelina

Efter en vecka hos pappa packar jag nu mina väskor och åker till mamma i eftermiddag. Det enda jag ska göra först är att köpa en par svarta byxor som jag verkligen är i behov av! Ikväll hoppas jag på att träffa Kristoffer om han orkar och så! Vi hörs senare!

Evelina/Evelina

Kategori: - Pictures

"Modell": Jag
"Fotograf" : Amanda Wiberg

LES & BAG

Kategori: - Life by Evelina

Jag har haft brudarna på besök i ett dygn nu, dom är inne och gör oboy så jag passar på att skriva ett litet inlägg. Igår körde vi singstar och guitar hero (haha) och sedan försökte vi att köra anden i glaset men det gick inte så bra, och stackars lilla Sofia hade så stora förväntningar på det spelet, haha. Somnade rätt sent, tror jag tjatade hål i huvudet på dom mitt i natten, men så går det när man inte kan sova. Aja, hejdå!

Älskade Amanda

Kategori: - Pictures



Tretal i bilder från idag, flera kommer med tiden. Jag älskar dig mest i hela världen!

Teenagers

Kategori: - Life by Evelina


We change, we grow up, we fuck up, we love,
we hurt.
We're teenagers, we still learning.

Love turns the whole thing around

Kategori: - Life by Evelina


Lite mönstrat och färgglatt från weheartit.com
Godmorgon people!

Okej då, kanske lite sent att säga godmorgon men förmiddag finns inte ens i mitt ordförråd eftersom jag alltid sover länge! Kom nyss uthoppade från duschen och är nu påklädd, måste bara torka håret och sminka mig innan jag drar mig till min saknade vän som jag inte träffat på 123456787654 år. Tror vi ska ta lite kort så det ser ni ju på bloggen senare i så fall!
Förresten så är jag sugen på glass...

Broken heels

Kategori: - Music & Videos

Klicka på snygga Alexandra Burke för dagens låt som spelas om och om igen hemma hos mig!

Brother & Sister

Kategori: - Pictures

Kolla vad jag hittade bland bilderna på datorn! Bilderna är tagna för några veckor sedan av mig på min låtsasbror och min lillasyster Ellen. Jag tycker att dom här bilderna är så gulliga! Vad tycker ni?

Liten renovering av bloggen

Kategori: - Life by Evelina

Nu har jag gjort om bloggen lite!
Om ni inte ser förändringarna kan ni klicka på f5!

Triss i tjejer

Kategori: - Life by Evelina


En av favoritbilderna från i lördags!

Jag har ju som sagt spenderat det senaste dygnet i Stockholm med pappa. Vi bodde en natt på hotell rica (?) vid hötorget. Igår gick vi till hard rock café och käkade oss så mätta att vi inte orkade gå på bio, haha, så sängen och pensionsjävlar fick stå på schemat istället! Imorse gick vi upp och käkade god hotellfrukost. Efter det så åkte pappa och jobba så jag var ensam ett tag på hotellrummet tills jag vandrade ner på stan. Kollade runt i lite olika affärer fram till klockan tolv då jag mötte upp Björn, Max och Niklas för att käka lite. När vi hade käkat klart fick jag visa vägen till topman eftersom killarna har ett sådant grymt lokalsinne (inte). Gick med dom resten av dagen och mötte sedan upp pappa för en tunnelbanetur till bilen som jag satt i ca två timmar hem. Nu har jag varit hemma sedan klockan sju och har bara slappat sedan dess, och det är det enda jag kommer göra idag!

You can never have to many shoes

Kategori: - Shopping



Detta var det enda köpet jag gjorde i Stockholm, och vilken tur jag hade! Det fanns endast ett par kvar och det paret var i min storlek, och också på rea, så jag fyndade dessa skönheter för 149 kronor på din sko, när de från början kostade 400 kronor till, så någon är nöjd idag! Remmar, dragkedjor, kilklack, svarta, helt perfekta!

Stockholm

Kategori: - Life by Evelina


Idag drar posarn iväg till Stockholm över ett dygn. Det blir att käka ute, kanske se the social network på bio och imorgon ska jag äta lunch med min låtsaspappa och kanske shoppa något litet, vi får se! Jag ska försöka att mobilblogga under det här dygnet, eller så kanske jag tar med mig datorn om det finns trådlöst internet där. Vi hörs senare!