Cajsa Lisa EVELINA

Bilder från igår!

Kategori: - Pictures





Några av bilderna från igår. Tackar Amanda och alla människor för en underbar kväll!

Han äter mat, Robert.

Kategori: - Life by Evelina

Förlåt förlåt förlåt förlåt för superkass uppdatering!

I fredags hade jag Linnéa här som nattgäst. Vi låg väl mest i soffan och kollade på Björn Gustavsson, därav den helt normala rubriken. Somnade som två stockar någon timme senare.

Igår hade vi ställt klockan för att jag var tvungen att köra hem Linnéa och sedan skulle jag på stan med Sofia, köpte en kjol för kvällen och sedan åkte jag hem till mamma en stund innan jag blev skjutsad för att fixa mig hemma hos Sofia. En liten stund innan jag åkte dit säger Julia att man helst ska vara lite utklädd, så jag och Fia drog på oss varsin prinsesskrona och Linnéa blev Lady Gaga. Vi såg väl inte så speciellt utklädda ut eftersom vi hade så mycket tid på oss, men i alla fall. När vi var klara tog vi bussen till Amanda där kvällens festligheter var och det blev en superlyckad kväll med massa trevligt folk så jag ska verkligen inte klaga. Blev hämtad av taxi efteråt och sedan praktiskt taget gick jag sovandes och la mig i sängen.

Nu befinner jag mig hos pappa och vet inte vad kvällens planer blir, det får vi väl se!

Everytime you walk away or run away, you take a piece of me with you there

Kategori: - Music & Videos

Jag kollade på gamla gossip girl-avsnitt då jag hörde denna låt som spelas i filmen av Rufus Humphrey.

Lincoln Hawk- Everytime

I like a punk rock chic with hair just like Rihanna

Kategori: - Life by Evelina

Idag var jag i skolan som vanligt. Onsdagar är den värsta dagen i veckan, slutar fyra med idrott, blä. Aja, jag klarade mig igenom hela dagen och tog bussen med Linnéa hem. Direkt när jag kom in innanför dörren drog jag mig till rummet, stängde dörren och satte mig och pluggade matte i en och en halv timme, bra där tycker jag!

Förresten, jag sa ju att jag skulle bjuda på en bild när jag hade lockigt hår, så här kommer den. Jag hade lite lockigare från början men tyvärr så gick det ner eftersom det var fuktigt så här är håret lite sådär, men aja!


Helt normala

Kategori: - Music & Videos


Ganska söta tjejer, och nae, jag fattar inte heller vad som är kul.

Onsdag

Kategori: - Life by Evelina

Nu har jag precis fixat klart mig och ska snart dra mig mot bussen till skolan hade jag tänkt mig. Idag kör jag på lockigt hår, kanske lägger upp någon bild sedan så ni får se. Börjar dagen med musik, det är inte fel!

...

Kategori: - Life by Evelina

Inget kan få mig på bra humör just nu. Jag är bara helt nere och ledsen, förstår mig inte på mig själv. Det enda som gör mig en aningen gladare är Håkans underbara röst i högtalarna. Vi hörs, okej?

School

Kategori: - Life by Evelina

Utvecklingssamtalet gick bra i alla fall. Det finns väl fortfarande lite att jobba på men det kändes bra att man fick de gamla intagningspoängen så man kan veta ungefär hur mycket mer man måste plugga upp betygen. Jag är enormt nervös inför gymnasiet och förstår inte varför inte så många andra är det. Jag vet ungefär vad jag ska välja i alla fall, så nu jädrar ska jag bli plugghäst! Vi hörs!

Skola & Utvecklingssamtal

Kategori: - Life by Evelina

Hemkommen för lite mindre än en timme sedan. Klev igenom dörren och vipps så sade mamma att hon hade varit och shoppat och jag hade blivit en skjorta och två baslinnen rikare, det gillas! Om ca tio minuter sitter jag i en bil tillbaka till skolan för utvecklingssamtal, det ogillas däremot men det är ett måste. Vi hörs senare efter samtalet och matteplugg!

Håll mig hårt, håll mig älskling nu.

Kategori: - Life by Evelina


Precis hemkommen från en grymt flummig Sofia och en lika knäpp Linnéa, frågan är vad jag skulle göra utan dessa tjejer! Bilden säger väl allt kanske? mitt liv suger

Room

Kategori: - Pictures

Här bjuder jag på tre bilder på mitt rum. Den fulla papperskorgen kanske inte var superfin på bilden men aja, who cares?




A womans right to shoes

Kategori: - Shopping

Efter att ha visat mamma skorna drog vi ner en sväng till skopunkten och jag blev två par skor rikare, dock inte någon av dom jag visade förut. Jag kollade på kängorna men dom var inte lika snygga i verkligheten så det blev ett annat par kängor och ett par andra. Jag köpte också en ny bh och en ny mascara som inte fick vara med på bild. Förresten så träffade jag bästavän inne på skopunkten, och hon köpte sjukt balla skor! Men här är mina köp idag i alla fall, båda kostade 399 kronor styck!



Shoes

Kategori: - Wishes


Dessa skulle jag absolut inte tacka nej till!

24/10

Kategori: - Life by Evelina

Testade precis min två år gamla röda everestjacka för att se hur den satt i år ifall jag kunde ha den som reserv när min gröna blir för kall, och den sitter bara bättre för varje år som går, det gillas! Jag passade också på att kolla vinterskor på internet och hittade två par som jag inte skulle tacka nej till, visar i nästa inlägg. 

Min dag än så länge har bestått av en film och matteplugg, det går framåt i alla fall måste jag säga. Puss på er!

Le 23 octobre

Kategori: - Life by Evelina

Ligger helt död i soffan och väntar på att något roligt ska ske. Låter som en rolig lördagseftermiddag? Nej, jag skulle inte tro det va. Hoppas på att spendera kvällen med mina favorittjejer och några mer kanske? Aja, vi får se hur det blir med den saken. 

Min dag har bestått av matteplugg och kollat några gamla gossip girl-avsnitt. Nu måste jag göra något åt mitt liv!

Vendredi

Kategori: - Life by Evelina

It's friday again people! Det är någonting med fredagar som jag bara älskar. Jag ursäktar mig själv för superdålig bloggning och jag SKA börja skriva oftare, roligare och sådant när jag har inspiration och fler bilder. Jag måste lära mig att ha med mig kameran oftare. 

Nu sitter jag här med min godispåse och kollar på my super sweet 16, vill bara slå ihjäl alla bortskämda rika barn som måste ha en sådan sjukt dålig attityd bara för att föräldrarna har pengar. Men tjarå!

Try

Kategori: - Life by Evelina

Ligger i sängen och försöker att blogga via mobilen men det går inte så bra. Vi hörs imorgon istället!

We no speak americano

Kategori: - Pictures


Ph: Weheartit.com

And now I only got myself to blame

Kategori: - Life by Evelina

Hejsan!

Snart har ännu en vecka gått, och imorgon är det helg igen, utan planer som vanligt. Vi får hoppas att någon/några av mina härliga vänner bokar upp min helg i alla fall.

Idag var det en helt vanlig dag i skolan. Påväg hem fick jag ett samtal av min farfar att min dator var lagad så nu sitter jag här med min saknade dator och slipper den gamla sega j*veln som jag delar med lillebror, känns riktigt bra ska jag säga er. Förresten, tycker ni att jag borde börja mobilblogga lite så jag kan bli lite mer aktiv? Det är något jag har funderat på. Nu ska jag fortsätta kolla skor på internet, finns ju hur mycket snyggt som helst!!!

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Kategori: - Pictures


When I see your face, there's not a thing that I would change,
because you're amazing, just the way you are.
And when you smile, the whole world stops and stare for a while,
cause boy you're amazing, just the way you are.

Måndag

Kategori: - Life by Evelina

Denna eftermiddag har jag varit nere på stan, köpt ett stickat pannband till vintern och suttit i några timmar på Café Gränden tillsammans med Sofia, Linnéa och Louise, mycket trevligt! Satt där och snackade om allt mellan himmel och gjort, dessa brudar är för bra.

Imorgon slutar vi efter lunch och på onsdag är det studiedag, kan det bli bättre? Förresten så älskar jag Larsa idag för han har skjutit fram vårat samhällskunskapsprov tre veckor = INGET PLUGG I VECKAN!!!!

+

Kategori: - Life by Evelina

Ge mig en sådan awesome kväll som den på bilden var med dessa underbara människor!!!

Linnéa goes sidecut

Kategori: - Life by Evelina


Fy så snygg min bästavän är i sidecut, eller vad säger ni?!

Saturday

Kategori: - Life by Evelina

Igår tillbringade jag min kväll utomhus och hos Sofia tillsammans med fint folk som jag inte klarar mig utan. Det blev en kväll med massa prat, en promenix och avslutades med en film och en kvällsmacka. Killarna drog runt och Linnéa någon gång därefter, och jag, jo jag spenderade natten hos Sofia.

Idag vaknade jag en grymt irriterande alarmsignal, vet inte ens varför jag ställde klockan. Men Sofia den lilla latmasken reagerade knappt, sjukt. Efter några sparkar i röven och ljudet på när jag spelade falldown vaknade hon och vi satte oss vid frukostbordet och satt där en lång stund. Runt två åkte jag hem och dagen har bestått av plugg, plugg och åter plugg. Jag har seriöst lite panik över allt med gymnasievalet och sådant, så nu är plugg högst upp på prioritetslistan ett år framöver, sedan kan jag pusta ut!
Nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Förresten vill jag tacka alla mina fina vänner för att ni finns där.

13:37

Kategori: - Life by Evelina

Innan jag börjar skriva så måste jag bara säga att klockan var 13:37 när jag började skriva det här inlägget, eliiit.

Jag vet att jag inte skrivit på typ tvåhundra år men så blir det när det enda jag gör nu för tiden är att leka med min nya älskling och försöka lära mig spela gitarr lite bättre som inte går särskilt mycket framåt, haha. Men jag funderar ändå på att kanske bjuda på en video när jag sjunger och spelar lite? Vad tycker ni? Jag vet inte riktigt om jag vågar men kanske! 

Inför kvällen har jag inga speciella planer, blir väl att träffa tjejerna hoppas jag! Puss och kram.

I need a hero

Kategori: - Life by Evelina

Min mobil kom igår, lycklig tjej! När jag fick igång den funkade inte mitt nummer, så självklart kommer det dröja några dagar innan det funkar, segt, men aja, får leka med den sålänge, hehe! 

Jag har förresten en asbra praoplats!

10-10-10

Kategori: - Life by Evelina

Dagen bestod av fika hos min älskade syster som fyllde 21 i torsdags, träffade kusinerna också så det var trevligt! Kvällen spenderade jag med världens finaste flickor, ni är allt för bra. Imorgon börjar praon!

Jag ska hjälpa dig igenom allt!

Kategori: - Life by Evelina




Jag klarar inte av att se dig ledsen. Jag älskar dig & kommer att finnas för dig genom allt!

Liten Evelina

Kategori: - Pictures

 

Korten är tagna någonstans mellan 1997-1998!

I can't live with or without you

Kategori: - Life by Evelina


Fick bli en rätt så gammal bild på mig och Frida, bildbrist!

Igår sov jag hos Linnéa men innan var vi en stund hos Sofia, sedan träffade vi fint folk och sedan en promenix till Linnéa. Somnade ganska sent, och idag var jag hemma vid tolv. På dagen idag så jag bara chilla galet, och sedan får vi se om det blir några planer för kvällen.

Torsdag

Kategori: - Life by Evelina

En helt vanlig torsdag. Missade "random dance party" på grund av prov, men aja, that's life, haha! Jag tog en rask promenad mot lillasysters skola, och blev omkörd av Anton som skjutsade mig en liten bit så jag fick kortare bit att gå. Hämtade lillasyster och tog en blöt promenad hem i regnet. Nu sitter jag här och läser igenom alla grejer till gymnasiet, får lite småpanik när det gäller alla linjer, men har typ bestämt mig! Nu är det novellskrivande som gäller, see you all!

I was cryin' when I met you, now i'm tryin' to forget you

Kategori: - Life by Evelina

Nu har jag spenderat en och en halv timme med min "älskade" kemibok, skittråkigt men nödvändigt, det är prov imorgon... Nu väntar jag på thaimat och sedan blir det chill för hela slanten!

Förresten, mitt iphoneskal har kommit, nu väntar jag bara på att min älskling ska anlända!

I love you

Kategori: - Life by Evelina


Jag lovar er, finns ingen finare vän än min älskade Amanda!

U smile

Kategori: - Music & Videos


Jag tycker den här musikvideon var jättemysig, och låten också förresten!

Tell the world what i belive

Kategori: - Life by Evelina


Ph: weheartit.com
Supertrött och uttråkad, det är vad jag är just nu. Nu är i alla fall alla anteckningar till kemiprovet klara och snart ska jag plugga lite franska också. Låter inte mitt liv jätteroligt? Jag måste skriva en novell till svenskan också, ska nog göra det senare också. Ha en trevlig måndagkväll!

Fråga

Kategori:

Very very happy girl!

Kategori: - Shopping


Tack mami ♥

Even the best fall down sometimes

Kategori: - Life by Evelina

Har precis blivit lämnad av ett gäng härliga grabbar och Linnéa. Jag vet inte riktigt vad vi gjort faktiskt, egentligen ingenting, haha. Nu är jag svintrött och ska snart sova tror jag, ha en bra fortsatt lördagkväll!

Amelie & Evelina

Kategori: - Life by Evelina




Två gamla bilder på mig och syster från midsommar 2008.
Syster har varit här i ett dygn nu på grund av att mamma och Björn har varit i Stockholm. Igår käkade vi pizza och sedan lite godis framför idol. Somnade supertidigt och sov länge. Idag har jag inga planer, vi får se vad denna dag leder till!

Shoes to die for

Kategori: - Wishes


Snyggaste jag sett på länge, dom ska bli mina, vare sig gud vill eller inte. Jag åker till Stockholm med pappa om en månad, det här är det första jag ska kolla efter, 449 kronor!