Cajsa Lisa EVELINA

Julklappar! IGEN!

Kategori: - Life by Evelina


Detta är presenterna som jag fick från mamma med familj och den sidan av släkten. Blev faktiskt helt chockad när jag fick en gitarr (ÄLSKAR DEN), det hade jag verkligen inte räknat med! Det som inte fick vara med på kort var jeansklänningen som jag fick från monki, en byxdress och gitarrfodralet.
När julklappsutdelningen var klar käkade vi god mat plus efterrätt, och sedan var det paketleken som gällde. Tyvärr vann jag bara en svart hatt, men är nöjd med den i alla fall. Blev lite musikfrågor efteråt och nu sitter jag här och myser i den nya pyjamasen som är till vänster på bilden, älskar den!
Imorgon är det nyår, nu kör vi!!

Bowling/Fika

Kategori: - Life by Evelina

Kvällen har bestått av lite stanhäng med bowling och fika med massa fina personer. Tyvärr kom jag sist i bowlingen i mitt gäng men tror jag slog Sanna i alla fall, haha. Trevligt att träffa dessa personer i alla fall. Imorgon ska vi ha minijul med mammas familj, först vanlig paketöppning och sedan en paketlek för skojs skull. Ska köpa riktigt tjejiga grejer för att driva med mina bröder. Puss!

Jag hatar att jag älskar dig

Kategori: - Life by Evelina

Spenderade några timmar med Sofia och Linnéa igår! Blev hämtad ca halv tolv av pappa och satte mig vid datorn en stund och diskuterade nyår. Somnade rätt sent på grund av mobilspel, och vägrade gå upp nu på morgonen, men kom upp för en stund sedan och har hunnit duscha också. Har inga speciella planer för dagen tror jag, så vi får se vad dagen bjuder på!

Nu: Gossip girl!

Gonna start the revolution from my bed

Kategori: - Life by Evelina


Bild på en liten del av kören på julavslutningen, jag är näst längst ut till vänster.
Tog bilden från Rebecca!
Idag vaknade jag lite över elva eftersom pappa gick upp och väckte mig (blä) men jag gick väl upp ca en timme senare. Käkade mat med resten av familjen eftersom jag orkade inte göra frukost. Sedan dess har jag hunnit se på en film och käkat julgodis med pappsen, och nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig lite. Puss!

Frida

Kategori: - Pictures

Har varit med Frida hela dagen. Snackat, tagit kort och chillat framför film. Hon är för bra hon!

Hos Frida

Kategori: - Life by Evelina


Är hos Frida just nu, kom hit för lite mer än en timme sedan. Snackat om massa konstiga grejer som slutat i garvanfall.

Evelina: Men säg vem du gillar då Frida!
Frida: Asså... det är en tjej. Plötsligt händer det!

+

Kategori: - Life by Evelina

Anonym om Dag 24- Min nuvarande kärlek:
jo vi, eller iaf jag, är jättenyfiken! snälla du, skriv ett inlägg om det!? puss

Svar till anonym: Okej, jag kanske kan orka mig igenom ett inlägg. Skriver det senare i så fall!

The lonely Island ft Akon- I just had sex

Kategori: - Music & Videos

Jag är beroende av den här låten (HAHA?) och älskar musikvideon!

Julklappar DEL 1

Kategori: - Life by Evelina


Bild 1 & 2: Mina nya högtalare, logitech z-5500!
Bild 3: strumpor, schampoo, balsam, duschcreme, hårspännen, body butter, sminkborttagningslappar, deo, maxfactor-box med rött nagellack, mascara och kajalpenna, alarmklocka/högtalare till iPhone, röd tubhalsduk, fint halsband och armband, Håkan Hellström-biljett, fyra nya böcker och ett iPhone-fodral!


Det här var presenterna från pappa och släkten på den här sidan! Jättenöjd är jag. På torsdag får jag mer presenter från mammas sida, en av de få positiva grejerna med skilda föräldrar!

...

Kategori: - Life by Evelina

God jul allihopa!

Dag 24- Min nuvarande kärlek

Kategori: - Life by Evelina

Jag skrev och publicerade ett inlägg nyss, men jag ångrade mig. Jag orkar inte att han ska läsa inlägget och se hur mycket jag lider. Det tar stopp här, jag orkar inte plågas av tårar mer. Ni får tyvärr inte veta något om min nuvarande kärlek.

Charmig bild

Kategori: - Life by Evelina

Har hunnit med att göra två olika sorters julgodis, kolla en stund på uppesittarkväll och städat lite i mitt rum. Julafton imorgon, jag är som ett litet barn när det gäller jul. Firar hemma tillsammans med farfar och Jennys släkt, blir nog jättebra!

I'm here without you baby, but you're still with me in my dreams.

Kategori: - Life by Evelina

Idag var det strömavbrott! Usch, jag klarar mig verkligen inte utan el. Tur att mobilen hade laddat hela natten i alla fall så den har jag lekt med i några timmar. Ca fem timmar var jag utan el, FEM TIMMAR! Vi kunde inte tina mackor i morse så vet ni vad vi gjorde? La dom i en form och ställde dom på kaminen, funkade faktiskt!
Imorgon är det julafton, mys! Vad har ni önskat er?

Dag 23- Något jag inte längtar till

Kategori: - Life by Evelina

Jag längtar inte tills nästa termin, som kommer vara den mest kämpiga termin någonsin, då alla betyg ska upp till toppen så jag kommer in på det jag vill på gymnasiet!

Christmas presents

Kategori: - Life by Evelina

Tackar mina fina vänner för dessa fina presenter!


Dag 22- Något jag längtar till

Kategori: - Life by Evelina

Jag längtar tills ikväll med tjejerna, till julafton, till nyår, till Håkankonserten! Jag längtar till massa saker!

I wanna be you, I wanna be you, I wanna be you, you, you.

Kategori: - Life by Evelina


Blev lite inspirerad av min vän Sofia till bilden!
Vaknade nyss av en dum lillebror som gick och väckte mig enligt order från Björn... Tänkte kika lite på dagens julkalender och sedan gå och duscha. Ikväll kommer tjejerna till mig för julmys med byten av paket och julgröt, mys!

Dag 21- En dag jag kommer ihåg

Kategori: - Life by Evelina


Håkan Hellström-konserten den 6:e (?) november med bästavännen kommer jag aldrig glömma, så det är en dag jag kommer ihåg!

Dag 20- Min önskelista

Kategori: - Life by Evelina

Jag orkar inte göra något collage med allt jag önskar mig, men högst upp på listan står ett par nya högtalare ute hos pappa,  hoppas på att jag får det! Jag har också önskat mig biljett till Håkan Hellström-konserten i Linköping och en byxdress som jag vet att jag kommer få av Sofia, hihi. Jag har väl önskat mig kläder i allmänhet också!

Dag 19- Min dag (Försenat inlägg)

Kategori: - Life by Evelina

Jag kommer faktiskt ihåg vad jag gjorde exakt igår mer än att vara hos Sofia, så jag berättar om idag istället! Idag vaknade jag upp 9.10. Mina planer var att gå upp klockan 8.20 så jag skulle hinna duscha och så, men ringde min väckarklocka? Nej, självklart inte. Bussen gick 09.57 och Sofia skulle komma hit innan, så oj, vad stressad jag blev! Det fick bli att sätta upp en toffs och dra på sig de första bästa kläder jag hittade. När allt var klart tog vi bussen till skolan, då dagen började med städning av skåp och en kortispromenix runt centrum. Sedan var det dags för julpyssel, gjorde typ stjärnor/snöflingor i papper? Efter detta lunch och sedan juldans! Tog bussen hem och fick Sofia som sällskap. Slängde mig in i duschen och stressade som en galning för att sedan vara tillbaka i skolan halv fem, för repetition med kören. Klockan sex steg vi in i aulan och hade julavslutning, fick våra betyg och sedan skjuts hem av Linnéas mamma. Nu har jag jullov i cirka tre veckor framåt och det känns underbart!

x4

Kategori: - Pictures



På bild: Cajsalisaevelina.blogg.se
Fotograf: ssooffiiaa.devote.se
Jag har jullov!

Take a picture for me

Kategori: - Pictures

Jag och Sofia tog ju lite kort förut, orkar inte lägga in alla idag men här är en bild, resten kommer imorgon!

?

Kategori: - Life by Evelina

Om en timme eller något beger jag mig till Sofia för lite snack och fotografering, jag bad lite om att hon skulle ta lite nya (och seriösa) bilder på mig så.

Vad tycker ni om ändringarna på bloggen?

J/S/L/A/L/A/E

Kategori: - Pictures


Dessa tjejer (+Angelica) betyder väldigt mycket för mig. Vissa har jag känt i många år, vissa i bara några månader, men på så kort tid har man ändå kommit allihopa väldigt nära. Så himla glad att ni finns tjejer, ni gör mig alltid så glad och får mig alltid att skratta!

Fjärde advent

Kategori: - Life by Evelina

Idag är det söndag och fjärde advent, endast FEM dagar kvar till julafton och endast EN dag kvar till JULLOV! Känner verkligen att jag behöver lite ledighet, och hoppas på bättring i betygen så mycket som jag kämpat de senaste månaderna.

Aja, eftersom jag inte har något plugg kvar i år så tänker jag inte göra ett skit idag. Jag orkar inte helt enkelt. Tänker antagligen sitta framför en skärm och bara ruttna. Hitta några nya härliga bloggar kanske? Puss på er!

Resuscitate me- Favoritlåten för tillfället

Kategori: - Music & Videos

You can pick up the phone and I know, no one's home
but I don't think you know how much it means
just to hear the sound of your voice even if
it's your voice on the answering machine
I'm holding my breath until you come back again
but the air is getting less and less
I'm in love CPR, but you're so far away

Don't you let my heart die boy, this is an
Emergency you're what I need
All it takes is for you, to come and put your lips on me
you help me to breathe, resuscitate me
I'm begging you please, you're all that I need
I want you to be the air that I breathe
resuscitate me

Although this time in the place
that I will see your face, it's too hard to wait around
the problem is this seems so easy to miss
don't you know boy I need you here and now
you are the place that I fall apart and now
I don't know where to start
I'm in love CPR, but you're so far away

Put your hands on my heart
you touch came so deep
but boy when you're gone, I'm all alone
I can't start to breathe
resuscitate me, baby
resuscitate me, come on
resuscitate me, yeah yeah yeah, yeah yeah

Lång/kort eller kort/lång?

Kategori: - Life by Evelina

Var och firade lillkusinen igår som fyllde fjorton år. Då tog jag denna bild och jämförde längd med min andra kusin som endast är ett år äldre än mig, visst är jag lång?

Dag 18- Min favoritplats

Kategori: - Life by Evelina

Jag har väl ingen favoritplats direkt, men jag älskar London! Jag var där för första och enda gången på sportlovet med mina kusiner!

Dag 17- Den här månaden

Kategori: - Life by Evelina



Blev en dag försenat!


För att ens komma ihåg hela den här månaden kollar jag igenom facebook, och då ser jag hur överdrivet aktiv jag är på facebook. Kommenterat alldeles för mycket statusar och foton, gillat för många sidor och blivit facerapad alldeles för många gånger. Men när jag går igenom alla statusar ser jag att jag har hunnit med ca tio luciatåg, puttat Linnéa i bussen, färgat håret rödare för första gången, spelat volleybollturnering med tingeling-outfit, varit överlycklig över att Jay vann idol, haft alldeles för mycket plugg, skrattat en del åt min knäppa klass, fått våra klasströjor och så vidare!

Dag 16- Mina syskon

Kategori: - Life by Evelina


Amelie

Max

Oscar
Måns

Detta är bilder på fyra av mina halv/låtsassyskon, jag har sju. Jag har inga helsyskon. Jag tänkte berätta lite kort om allihopa!

Amelie, 21: Mitt äldsta syskon och mina enda storasyster. Vi har samma mamma men inte samma pappa. Hon är sex år äldre än mig och har funnits där i hela mitt liv. Jag gissar att jag retat upp henne och stört ett antal gånger som liten, säkert även nu. Jag stör ju mig på henne också ibland så, men älskar henne ändå!
Oscar, snart 20: Oscar är den äldsta av mina låtsasbröder. Han tog studenten i sommar och har nu börjat jobba. Han är musikintresserad och har varit så länge jag minns. Jag träffade honom första gången, liksom de andra två, när jag var sex år. När jag var åtta år flyttade vi ihop. Jag träffar honom inte så mycket längre, eftersom han knappt bor här, men han betyder mycket för mig och jag saknar honom ganska ofta!
Max, snart 18: Max är en glad och pratsam kille. Jag måste säga att han är den med snyggast klädstil av dessa bröder. Jag kommer bra överrens med Max, men jag kan ju inte direkt påstå att vi umgås, haha. Vi ses knappt på dagarna heller, eftersom vi alltid sitter i varsitt rum med en dator (nördvarning). Kanske ses när vi äter typ. Finns det något mer att säga om Max..? Jo, han spelar gitarr och nu för tiden också dragspel!
Måns, 14: Jag och Måns går på samma skola, så vi måste stå ut med varandra varje dag vare sig vi vill eller ej. Ibland kommer vi jättebra överrens, men ibland brakar helvetet lös. Vi kan umgås med varandra på fritiden, men i lagom mängd. Om det blir för mycket blir det lätt att jag blir tjurig på honom. Ibland är han verkligen ett pain in the ass... Men gillar han ändå!
Ellen, snart 6: Ellen är världens gulligaste unge, när hon inte tjatar, som hon gör ganska ofta varje dag. Ibland är hon som Måns, ett pain in the ass, men ibland är hon den mysigaste som finns som man bara vill krama om hela tiden! Jag älskar min lillasyster supermycket, fast jag kanske inte alltid visar det!
Astrid, snart 5: Astrid är supersöt med ett underbart skratt. Träffar ju bara henne varannan helg, så man blir alltid jätteglad när man ser henne. Nu för tiden kommer hon alltid till mig, kramar mig och säger: Jag älskar Evelina! Det är lycka kan jag säga er!
Ida, 3: En liten kopia av mig som liten. Skrattar åt allt som Astrid skrattar till och gör det mesta som Astrid. Det brukar ju vara så, att lillasyrran vill vara som storasyrran. Envis som satan kan hon vara också, speciellt i bilen när hon alltid vill lyssna på Lotta, Pippi och så vidare, istället för East FM som jag gärna lyssnar på, men älskar henne hur mycket som helst i alla fall!

Dag 15- Det här hade jag på mig idag!

Kategori: - Life by Evelina

Dag 15 (igår alltså) hade jag på mig världens tråkigaste outfit. Blå jeans, svart tröja och ett silvrigt halsband som jag ärvt av min fina farmor.

Yesterday

Kategori: - Life by Evelina



Bilderna togs i måndags, så här hade jag inte färgat håret.

Åkte på bio med Sofia, syster och Staffan igår. Blev Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Jag tycker att den var bra men gillar inte att det är två delar, nu måste man ju se nästa!

Volleyboll/Disney

Kategori: - Life by Evelina


Två bilder från volleybollen idag, då tjejerna i vår klass hade disneytema, och killarna hade morgonrockar. Jag var då tingeling som ni kanske ser på bilden, min kompanjon Peter Pan sitter brevid också, haha! Slutade med femte plats för oss, bättre det än att komma sist!

Redhead

Kategori: - Life by Evelina



Färgade håret igår i en lite rödare nyans, hissa eller dissa?

Dag 14- Favoritmat

Kategori: - Life by Evelina

Jag har väl såna där tråkiga favoritmaträtter som pizza, tacos och pasta. Inget speciellt men alltid gott, det bara är så! 

Haft dom sista luciatågen idag förresten, nu är allt över, gud vad skönt! Idag lät det faktiskt rätt bra, om man jämför med vårt katastrofluciatåg i skolan. Aja, puss!

Lucia

Kategori: - Life by Evelina

Godkväll!
Idag har det varit fullt upp kan jag lova! Kan sammanfatta dagen med några punkter.
  • Gick upp 04.30 för att locka håret, blev hämtad 06.00...
  • 07.00 gick vi det första luciatåget på en fabrik, mysigt faktiskt!
  • 08.30 för skolan!
  • 10.00 för ett dagcenter för handikappade, jag älskar dem allihop!
  • Ledig i fem timmar, åkte hem till Fia. Käkade och sov.
  • Tog bussen till stan för att gå luciatåg på stan i två timmar.
  • Åkte hem och färgade håret, ser ingen skillnad typ just nu men det kanske jag gör i dagsljus.
  • Jag är trött...

Dag 13- Det här vill jag ha

Kategori: - Life by Evelina

Det är mycket jag vill ha, speciellt i klädväg. Dessa står högst upp på önskelistan!

Dag 12- Mina rädslor/tvångstankarcv

Kategori: - Life by Evelina

Jag är rädd för mörker, blod och höjder. Det sistnämnda är nog värst, speciellt när man sitter i uppskjutet på Liseberg, fy! Jag har faktiskt inga tvångstankar tror jag!

!!!

Kategori: - Life by Evelina

Jag säger bara en sak Sofia: FÄRGA INTE BORT DIN HÅRFÄRG!

Kiss and teeeeeell, everybody eeelse!

Kategori: - Life by Evelina

Hello!


Idag tog jag en runda på stan med Sofia för att köpa present till min kusin och kolla lite själv. Nu vet jag också vad jag ska få av henne i julklapp eftersom jag bidrog själv för att få den, happy girl! Käkade en sallad på Your choise som lunch och satt där en bra lång stund. När vi hade ätit oss proppmätta och gick ner mot affärerna igen stötte vi på Jakob som vi gick med resten av tiden på stan, bra grabb det där! Tog bussen hem med bra musik i öronen har typ bara chillat resten av dagen framför en film med lillasyster och ett avsnitt av julkalendern. 

Imorgon är det lucia som gäller, får väl gå upp vid halv fem ungefär för att hinna med att fixa i ordning mig och så, halv sju ska vi vara på plats vid en fabrik, så ikväll blir det att sova tidigt. Puss och kram!

Dag 11 - Det här får mig att le

Kategori: - Life by Evelina




Det är väldigt mycket som får mig att le. Mina fina vänner från mig att le och skratta varannan sekund, det går nästan inte att vara sur eller arg i deras närhet. Något som också får mig att le är komplimanger. Jag blir så glad över att höra småsaker som att man är snyggt klädd eller är söt. Några små ord kan göra en så lycklig!

Strömavbrott

Kategori: - Life by Evelina

Jag har haft strömavbrott i över två timmar, med det kom tillbaka för någon halvtimme sedan. Vet ni vad jag gjorde under den tiden? SOV! Jag är fortfarande trött och tror att jag stannar hemma ikväll också om ingen vill vara med någon som sover, haha. Godnatt! Eller va...? Jag menar vi hörs senare!

Saturday morning

Kategori: - Life by Evelina

Hejsan!

Jag vaknade väl upp för ungefär tjugo minuter sedan, då jag ställde mig i duschen för att vakna till lite mer. Drog på mig den underbara 9H-tröjan och ett par mjukisbyxor och satte mig vid datorn. Familjen åkte precis iväg så jag kommer vara fast här ute i ganska många timmar, så Fia, sorry, hinner nog inte ses! Tänkte sätta på någon mysig film och verkligen inte göra ett piss. Ikväll åker jag till mami igen, eftersom pappa åker till fjällen imorgon och jag ville inte åka med. Puss på er!

Dag 10- Någon jag vill byta liv med för en dag & varför!

Kategori: - Life by Evelina

Jag skulle vilja byta liv med en känd bloggerska, och känna hur det är att leva på sin blogg, ha folk som vill ta kort med en så fort man går på stan och så vidare! Skulle ju vara lite roligt att se hur det är när man själv har en pytteliten blogg som knappt några läser. Hoppas att detta kommer ändra sig!

Wishes

Kategori: - Wishes



Lite fint som jag önskar mig i julklapp! Jeansklänningen vet jag att den är på halva priset i fall du undrar mamma!

Dag 9 - Det här är jag beroende utav

Kategori: - Life by Evelina

Det här kommer nog inte som en chock för någon, för det här skriver säkert massor, men jag är beroende av musik i alla dess former (förutom Davids spotifylista). Jag lyssnar väldigt mycket på musik, sjunger mycket och försöker i alla fall att lära mig spela gitarr. Jag lyssnar på olika sorters musik beroende på vilket humör jag är på, som säkert alla andra också gör. Musik och att sjunga är något jag verkligen älskar!

Bebisbilden, favorit i repris! Tog den för att det är den enda som har något med musik att göra, hehe.

I'll always remember you

Kategori: - Life by Evelina

Linnéa och Sofia spelade upp en låt för mig för några dagar sedan för mig, de sa att de tänkte på vår klass och att vår klass inte finns kvar om ett halvår. Man blir lite ledsen när man tänker på det. Tänkte skriva ner texten här bara för att jag tycker att det stämmer ganska bra. Tar bort några refränger däremot. Okej, våran klass kan vara skitjobbig, men ibland kan jag inte annat än älska allihopa!

I always knew this day would come
We’d be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans

Always knew after all these years
There’d be laughter there’d be tears
But never thought that I’d walk away 
with so much joy but so much pain
And it’s so hard to say goodbye


But yesterdays gone we gotta keep moving on
I’m so thankful for the moments so glad I got to know you
The times that we had I’ll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I’ll always remember you


Another chapter in the book can't go back but you can look
And there we are on every page 
Memories I’ll always save
Up ahead on the open doors 
Who knows what were heading towards?
I wish you love I wish you luck
For you the world just opens up
But it’s so hard to say goodbye



Everyday that we had all the good all the bad 
I’ll keep them here inside
All the times we shared every place everywhere
You touched my life
Yeah one day we’ll look back we’ll smile and we’ll laugh
But right now we just cry
Cause it’s so hard to say goodbye



I’ll always remember you...

Favorithåkan

Kategori: - Life by Evelina

Duktig tjej som på kort till gjort klart både hemkunskapen, tekniken och engelskan på någon timme eller något, känner mig riktigt duktig faktiskt. Nu är det bara religionsinlämning och geografiprov kvar i år, sedan sätts betygen! Lite nervös är jag allt, vill ju gärna höja mig i något. Bild kan jag ju glömma att ha kvar mitt vg i, hehe. 

Okej, nu handlar min blogg bara om skolan, inte okej! Förlåt...

Kärlek...

Kategori: - Life by Evelina

Jag säger bara en sak: PLUGG ALL NIGHT LONG!

Dag 8- Mina drömmar

Kategori: - Life by Evelina

Mina drömmar? Hmm... Jag har väl inga speciella drömmar kan jag ju erkänna, så vad kan jag säga? Jag drömmer om att få ett lyckligt liv utan ekonomiska problem! Rolig dröm...

Jumpsuit

Kategori: - Wishes

Sedan i vårat har jag varit helt förälskad i byxdressar i alla dess former. Jag tittade runt lite nu efter en byxdress med långa ben och hittade denna, enkel men snygg! Hittade också en helt underbar som var med korta ben och alldeles för dyr så orkar inte visa den.

Klasströja

Kategori: - Life by Evelina

Skolan idag var ganska slapp måste jag säga. Lämnade alla klasströjor till min klass idag också så varenda jävel i min klass har haft den på sig idag, och det är bara vi som förstår vad det roliga är med vår tröja. Vi hörde hur folk snackade massa skit om att det var tråkig och onödig, men who cares? Älskar min klass!

Dag 7- Tre saker jag ska göra innan jag dör.

Kategori: - Life by Evelina

Jag är väl inte helt säker på detta, men tre saker jag skulle vilja göra är:
  • Åka till USA & Thailand, två länder jag verkligen vill besöka!
  • Övervinna min scenrädsla och uppträda HELT SJÄLV för folk.
  • ?

Dag 6- Något jag saknar

Kategori: - Life by Evelina

Finns inga ord hur mycket jag saknar min Amanda!

Cause there is no guarantee, that this life is easy...

Kategori: - Pictures


Vet att jag failade på texten men aja, skitsamma...
Du är allt.

Tell me what to do when it all falls apart

Kategori: - Pictures

Ph: by me.

+

Kategori: - Life by Evelina


Snygga Filippa Smeds får stå för en bild igen. Precis den här hårfärgen vill jag ha!

Dag 5- Min bästavän

Kategori: - Life by Evelina



Jag tror ni har förstått vid det här laget vilka mina bästa vänner är. Dessa vänner heter Sofia och Linnéa. Jag har gått på samma skola som båda två i sex år nu, men Sofia gick i våran parallellklass under hela mellanstadiet, så vi hade inte så bra kontakt med henne då, men Linnéa och jag gick i samma klass. När vi började sjuan var det inte så många från vår gamla skola som skulle börja på vår nya skola, så det blev att vi tre hamnade i samma klass, och sedan dess har vi hållt ihop varje dag i tre års tid. Med dessa tjejer delar jag alla mina hemligheter, alla skratt, alla tårar. De är de bästa vännerna man kan ha. Vi har gått igenom mycket jobbiga saker, som bråk i flera månader. Usch, jag vill inte ens tänka på hur det var utan mina tjejer. Jag älskar er fruktansvärt mycket och vill aldrig förlora er!

Svart/dragkedja/kilklack

Kategori: - Wishes


Jag är så kär. Verkligen kär. Kan inte riktigt ta på vilka jag älskar mest, men jag vill verkligen ha något av dessa par. Men det får bli nästa månadspeng eller julklapp, för något av paret SKA bara bli mina.

Dag 4- En nytagen bild på mig och tio faktapunkter om mig

Kategori: - Life by Evelina

♥ Jag är född den 5e april 1995.
♥ Musik är en stor del av mitt liv.
♥ Jag har många kompisar, men endast tre som står mig väldigt nära.
♥ Jag har väldigt lätt för att bli ledsen.
♥ Jag har också väldigt lätt för att bli irriterad, och alla älskar att göra mig irriterad.
♥ Jag skrattar jämt och ständigt, inte så konstigt när man har vänner med samma humor!
♥ Jag är beroende av min mobil.
♥ Jag är jättenervös över att inte komma in på det jag vill på gymnasiet!
♥ Jag har komplex över det mesta vad det gäller min kropp.
♥ Jag vill färga mitt hår NU NU NU!

4:e december

Kategori: - Life by Evelina

Tjugo dagar kvar till julafton, det är sjukt vad tiden går! Presenter till mina bästa är i alla fall fixade så nu behöver jag inte tänka på det mer. Snö är det ute också jag tror inte jag behöver oroa mig för en snöfri jul. Nu ska jag, så barnslig som jag är, kolla på avsnitten av julkalendern som jag har missat de senaste dagarna, haha. Puss!

Fredaaag

Kategori: - Life by Evelina

Har varit hos Linnéa hela kvällen. Tjockat oss, kollat film och lyssnat på musik, en klassisk chillkväll, det är mys! Kom hem för lite mindre än en halvtimme sedan och snart ska jag sova tror jag. Puss!

Dag 3- En rolig kväll

Kategori: - Life by Evelina

Hos Amanda!

Hos Sofia!
Jag orkar inte berätta om dessa kvällar men det här är två roliga kvällar under hösten!

Tomtenatta

Kategori: - Life by Evelina

Åkte till tomtenatta med mormor och mamma förut, kom hem med en mjukisdress/träningskläder, en skitful klänning till volleybollen (grön...) och present till Sofia! Ganska nöjd måste jag säga, men de fina gröna byxorna jag hittade är fortfarande i mitt huvud... Synd att jag inte har pengar så det räcker just nu! Aja, nu ska snart sova, godnatt!

Dag 2- Min första riktiga vän.

Kategori: - Life by Evelina

Min första riktiga vän var Victoria Cato. Vi bodde på samma gata i väldigt många år, tills jag flyttade i tolvårsåldern. När vi var små var vi verkligen VARJE DAG, kunde hitta på allt mellan himmel och jord. Lekt spioner med walkie-talkies, kollat på nicke & nilla-filmerna minst tusen gånger och ja, gjort massa saker som barn brukade göra när vi var små. Det roligaste med oss var att vi bodde kanske 50 meter från varandra, om ens det, men vi var tvungna att ringa till varandra varje gång vi ville ses, istället för att bara gå och knacka på. Höjden av lathet kanske? Aja, det var det jag hade att säga!

Dag 1- Om mig!

Kategori: - Life by Evelina


Mitt namn är Evelina. Jag är femton år gammal och bor i staden Linköping. Mina föräldrar är skilda, så jag bor på två ställen tillsammans med massor med halv- och låtsassyskon. Jag är alltid glad, energisk och pratglad, jag kan inte vara tyst! Det jag älskar mest i hela världen är min familj, mina vänner och musik. Musik är något som gör mig lycklig. Jag älskar att lyssna på musik, spela gitarr och framför allt, SJUNGA! Det är något jag alltid haft intresse för, något som gör mig lycklig. Något som jag skulle vilja göra är att börja hos en sångpedagog! Shopping är också något jag älskar, det har jag nog ärvt av mor min som är en shopaholic. Jag går just nu i nian och börjar gymnasiet till hösten. Tanken att lämna min nuvarande skola och börja på ett helt nytt ställe är lite ledsamt och skrämmande, men samtidigt jätteroligt, jag längtar faktiskt! Jag har flera helt underbara vänner, men mina bästavänner Linnéa och Sofia kommer jag berätta mer om så småningom. Allt för mig tror jag faktiskt just nu, hoppas ni uppskattade att veta lite om mig!

Lista/härmapa

Kategori: - Life by Evelina

Dag 1 - Om mig

Dag 2 - Min första riktiga vän

Dag 3 - En rolig kväll

Dag 4 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig

Dag 5 - Min bästa vän

Dag 6 - Det här saknar jag

Dag 7 - Tre saker jag ska göra innan jag dör

Dag 8 - Mina drömmar

Dag 9 - Det här är jag beroende utav

Dag 10 - Någon jag vill byta liv med för en dag & varför

Dag 11 - Det här får mig att le

Dag 12 - Mina rädslor/tvångstankar

Dag 13 - Det här vill jag ha

Dag 14 - Favoritmat

Dag 15 - Det här hade jag på mig idag

Dag 16 - Mina syskon

Dag 17 - Den här månaden

Dag 18 - Min favoritplats

Dag 19 - Min dag

Dag 20 - Min önskelista

Dag 21 - En dag jag kommer ihåg

Dag 22 - Något jag längtar till

Dag 23 - Något som jag inte längtar till

Dag 24 - Min nuvarande kärlek



Hittade den här på Sofias blogg som hade hittat den på de lite större bloggarna. Jag tänkte också köra denna som en grej till julafton, då lär ni ju känna mig lite via bloggen, eller hur?

Bögarnas fel

Kategori: - Music & Videos


Hela min familj har börjat lyssna på den här? Normalt? Nej.