Cajsa Lisa EVELINA

Shoppingdag!

Kategori: - Shopping

Idag efter skolan åkte jag ner till stan med Sofia, hittade endast ett par jeansleggins då. När jag kom hem så käkade jag lite och sedan drog jag ner mot Tornby med mor min för att leta träningskläder som verkligen behövdes. Hittade också ett par gula fjäderörhängen som jag tyckte va fina!





Bakning

Kategori: - Life by Evelina

Idag blev det bakning här hemmaa! Kokoskakor och syltkakor. Ellen tog självklart på sig äran att ha gjort allting, och att jag och mamma bara hade hjälpt till. Jag tror egentligen att hon menar tvärtom.


Triss i bilder

Kategori: - Pictures




På bild: Jag, Evelina Ahlgren

Elsas värld

Kategori: - Life by Evelina

Precis myst med Elsas värld och ett glas oboy med marsmallows. Nu ska jag strax till Broman!



Fjortispoosen

Kategori: - Life by Evelina


Snygg bild från när jag provade stativet igår, riktigt fin bakgrund och så vidare. Eller?

Idag har studiedag, gud så skönt med långhelg och ingen hemma. Det enda tråkiga jag ska göra idag är att städa, sedan får jag väl se om jag hittar på något. Känner att jag inte kan sitta hemma hela dagen. Vi hörs!

Tillbaka

Kategori: - Life by Evelina

Nae, jag kunde inte hålla mig från bloggen längre, men jag kände att det var så onödigt att skriva eftersom jag inte hade någon inspiration över huvud taget. Under tiden jag varit borta har jag hunnit med att stuka vänster ringfinger och skaffa en stativ (eller ja, jag sa att jag ville ha ett och vad letar min låtsaspappa upp i källaren? Jo, ett gammalt stativ som han själv har haft som fungerar utmärkt! Nu ska jag börja ta tag med det med bloggen. Till och börja med kanske jag ska lära mig att ha med mig kameran överallt! Ska börja göra bilderna större också!

Paus

Kategori: - Life by Evelina

Orkar inte blogga på ett tag. Börjar igen när jag känner för det.

Vill göra om bloggen...

Kategori: - Life by Evelina

Jag vill verkligen göra om hela min blogg, som en nystart på den här skitbloggen, men jag har ingen aning om hur den ska se ut, verkligen ingen aning. Jag blir galen, kom med tips!

En lat jävels guide till MVG i alla ämnen

Kategori: - Life by Evelina


Den här boken kom hem till oss idag. MVG i allt, here i come! 
Eller?

Hipp hipp- Kuratorn

Kategori: - Music & Videos


Haha! Johan skickade den här till mig förut, dog ju lite av garv!

HJÄLP MIG!

Kategori: - Life by Evelina

Åh, vad tråkig min blogg har blivit! Vad vill ni att jag ska skriva om?
Mode? Mer vardag? Mer foton? Mer vad som helst?

Säg vad ni tycker, jag behöver verkligen eran åsikt!

Söndag

Kategori: - Life by Evelina

Igår hade jag en väldigt mysig kväll med Linnéa, Elin & Ida, det tackar jag för! Vaknade för ca en och en halv timme sedan och ha nu käkat lite frukost och ska strax hoppa in i duschen och sedan träffa Linnéa en stund. Behöver henne just nu känner jag!

Filmtime!

Kategori: - Life by Evelina


Idag väcktes jag klockan tio av tusen signaler på ringklockan som jag har i mitt rum. Käkade lite frukost och tog det lugnt. Lite senare gjorde jag pannkakor till hela familjen, med det visade sig sedan att bara var vi barn som käkade det i alla fall. Nu ska jag lägga mig soffan och mysa framför The holiday, en av mina favoritfilmer med snygga Jude Law!

Hos pappa

Kategori: - Life by Evelina

Skolan mellan åtta och tre idag. Fick en väldigt bra start på helgen eftersom jag fick mvg på franska muntligt den sista lektionen på dagen, gud vad stolt jag var över mig själv! Nu har jag kommit hem till pappa där jag ska spendera helgen. Ikväll sover också syster här så blir inte helt ensam i alla fall. Blir en hemmakväll med tacos och sådant. Eftersom jag är hemma ikväll, någon som vill hitta på något imorgon?

Hihi

Kategori: - Pictures





Charmiga bilder måste jag säga. Tog ett bad och hade lite hårinpackning och ansiktsmask, behövdes!

Dusch/Bad?

Kategori: - Life by Evelina

Nu är alla punkter utom duschen avklarad. Istället för dusch kanske jag ska ta ett varmt bad och ta hand om mig själv lite? Känner att jag behöver det!

Change

Kategori: - Life by Evelina

Gjort om bloggen lite, klicka på f5 om ni inte ser någon skillnad!

Paintskills

Kategori: - Life by Evelina

Tror att Tommy kommer få sig ett gott skratt när han hittar den här bilden i min och Annemieks ledarskapsuppgift!

Punktlista

Kategori: - Life by Evelina


Läser

Kategori: - Life by Evelina

Idag vaknade jag av en gräslig huvudvärk och illamående. Blev att stanna hemma idag helt enkelt. Sov bort illamåendet så gick upp och åt lite för några timmar sedan. Resten av dagen har jag spenderat framför Elsas mode, som är en av de bästa böcker jag äger. Inte konstigt att jag älskar den, bloggare och modeälskare som jag ändå är. Funderar på att köpa mig Elsas värld när jag får pengar, eller kanske låna den på biblioteket? Vi får se hur jag gör helt enkelt!

God, I miss London...

Kategori: - Life by Evelina

Dog ju lite av avundsjuka när jag läste Sofias blogg och läste att hon skulle till min favoritstad London på påsklovet. Jag skulle faktiskt göra vad som helst för att åka tillbaka. London är så mysigt med sina Starbucks i varje hörn, de röda dubbeldäckarna och världens bästa shopping. En stad som jag tror skulle slå allt är ju New York, men eftersom jag inte har varit där toppar London min lista.


Tips till dig Fia, det här är världens bästa starbucks!

No idea

Kategori: - Life by Evelina

Idag kom jag hem från skolan med ett stukat finger från idrottslektionen som bestod av basket. Det gillas! (fast nae). Oböjbart nu och ont så fort jag gör något, blä. Allt jag hade att säga idag. Puss!

Tisdag

Kategori: - Life by Evelina


Tre jävla år sedan, saknar er så sjukt mycket!

Har verkligen fått kämpa mig igenom skoldagen idag. De sista två lektionerna kändes mina ögonlock som två stora stenar. Men nu är jag hemma i alla fall, och har väl varit det i någon timme. Kom innanför dörren och kände doften av bullkransar som mormor har bakat idag, får väl ta mig ett smakprov senare efter maten! 

Nu ska jag se klart sex and the city två som jag inte orkade kolla klart på i förrgår. Puss!

Skolan/Sofia/Bad

Kategori: - Life by Evelina


bild från Amandas fest, bildbrist!
Hejsan!

Dagen började med skolan och slutade med att Sofia följde med mig hem. Låg i min säng i mörkret och kollade på the notebook, den filmen är ju för fin asså. Nu har jag precis kommit upp ur badet där jag har legat i 40 minuter, mys, men mina fingrar är som russin nu. Nu ska jag sätta igång med franskan, puss!

Ringar

Kategori: - Life by Evelina


Ge mig allihop!

Idag har det varit en riktigt slappardag. Vaknade, åt frukost, la mig i sängen framför vänner, duschade, såg på film, åt pannkakor och nu sitter jag här i sängen och väntar på nästa omgång mat, kommer väl vara proppmätt efter det. Som tur var ska jag gå på promenix med mina fina Sofia sedan så jag äntligen kan komma upp ur sängen. Puss!

Bubbles

Kategori: - Pictures

Igår hade jag Linnéa på besök, och senare två fina grabbar med. Blev lite filmtittande, ben&jerrys och choklad som Broman åt upp, haha. Innan killarna kom tog vi lite kort när vi blåste bubblor, men Linnéa ville bara behålla en bild, så det får bli jag som står för de flesta bilderna, och jag bjuder på det!



Sämst...


Take my hand, and just don't let go

Kategori: - Life by Evelina


Godmorgon!

Igår var jaghemma hos Sofia med Louise och Linnéa, kollade på en jättemysig film och käkade godis i mängder. Jag åkte väl hem vid tolv ungefär och somnade efter en stunds smsande.

Vaknade för ca en timme sedan. Av en vana kollar jag ju mobilen när jag vaknar. Då märkte jag att jag hade ca 150 olästa sms och flera missade samtal med flera röstmeddelanden. Ringde upp för att kolla om det var några nödvändiga, och jag kunde inte hålla mig för garv. Jag satt och asgarva till varenda meddelande. Vilka störda kompisar jag har måste jag säga! Sedan upptäcker jag att en av idioterna skickat meddelande på facebook, och då började jag verkligen asgarva. Tackar er knäppisar för att ni gjorde min dag, haha!

Nu sitter jag här i sängen med träningsvärk från gårdagens idrottslektion (jag vet, jag är så sjukt otränad så det går inte, måste nog börja träna) och bara slappar. Idag åker mamma, Björn och Ellen till Egypten (avundsjuk tjej) så mormor och morfar kommer hit och bor med mig, Max och Måns i en vecka. Blir säkert bra! Nae, kanske ska dra mig ner mot duschen? Puss

.

Kategori: - Life by Evelina

Fick stanna hemma idag på grund av migrän och skit, jag hatar verkligen migrän. Blev bättre sent på eftermidagen, då jag fick ett ryck och storstädade hela mitt rum, så nu är det rent och fint! 

Förresten, jag blir väldigt ledsen när jag ser vad "anonym" kommenterade på mina svar på frågestunden. Du försämrar bara folks självförtroende...

Now that is over

Kategori: - Life by Evelina

Hemkommen från en riktigt seg dag i skolan! Det enda som var kul var väl musiken och bilden, resten kunde jag gärna ha sluppit. Jag har varit trött och ledsen hela dagen också så det gjorde inte saken bättre. Blev jättesugen på pannkakor när Broman började snacka om det också, dö... 

Nae, det är inte min dag idag helt enkelt!

Necklace

Kategori: - Wishes


Jag är kär i det här halsbandet. För 129 kronor blir det ditt, från H&M!

Smyckesträd

Kategori: - Life by Evelina





Jag vill ha ett eller två smyckesträd i mitt rum!

Svar på frågorna!

Kategori: - Life by Evelina

Nu kommer svaren på frågorna som ni ställde!

Har du något husdjur?
Ja, jag har två katter hemma hos min pappa men inget djur hemma hos mamma. Är faktiskt ingen djurmänniska.

Favoritlåt just nu?
Just nu är favoritlåten Smother me med The used som Broman spelade upp för mig igår!

Favoritblogg?
Har nog ingen blogg som verkligen är min favoritblogg, 

Favoritartist?
Håkan Hellström!

Favoritläsk?
Cola light eller fanta exotic, rolig fråga förresten Sofia!

Vilken är din favoritfärg?
Min favoritfärg är nog svart, tråkig som jag är. Har ju alltid älskat rosa också. Och vitt.

Hur lång är du?

Ca 164-165 skulle jag chansa på!

Vilken linje/skola funderar du på att gå på gymnasiet?
Jag vill gå Sam media på Klara Gymnasium!

Om du skulle få vara på en öde ö med vem som helst, men bara en, vem skulle det vara med?
Klarar mig inte med bara en, behöver mina två tjejer! 

Oskuld?
Nej.

Hur många har du haft sex med?

En person.

Vem pöka du med senast?
Moget att ens fråga det, haha, men V.

Hur ofta fingrar du?
Ännu mognare fråga, den tänker jag inte ens svara på.
Ska vi starta ett band tillsammans? Har klurat ut ett bra namn till oss...
Amen självklart Katjakaj, också kallad jocke_baby, bara det är ett grymt namn, haha!

Vem är din bästavän?
Jag har flera vänner som står mig väldigt nära, men närmast är Sofia och Linnéa.

Vem gillar du?
Jag vill faktiskt inte skriva ut det i bloggen, för jag vet inte om han vill att jag lämnar ut hans namn och så så alla vet det. Men jag kan säga er, att det pirrar i magen varje gång jag hör hans namn och blir lycklig av att tänka på honom...

Har du någon pojkvän? Om svaret är ja, berätta om honom. Om svaret är nej, är du kär?
Jag har ingen pojkvän, och om jag är kär? Bara att läsa frågan över!

Skulle du döda någon om du fick? I så fall, vem?
Jag är inte som dig Linnéa som vill döda folk, hihi.
Första strul?!
Mitt första strul var med Anton i femman eller sexan.

Vad gör du när ingen ser dig?
Då spelar jag gitarr och sjunger, gillar egentligen inte att sjunga för folk, men har lovat att jag ska ställa upp på Kåpan i år. När ingen ser mig, eller jo, min familj ser mig, då brukar jag gå runt i bara tshirt och trosor, hatar att ha på mig byxor hemma, haha.

Vad är det pinsammaste du har varit med om?
Du vet precis Linnéa. Jag säger bara en sak, Amandas fest och efter detta. Det blev pinsammare för varje dag som gick och är fortfarande pinsamt!


Just an ordinary thuesday

Kategori: - Life by Evelina

Kom precis hem från Sofia som jag spenderat några timmar hos. Skulle ta bussen som gick tio i sex från henne men självklart var den 15 minuter försenad, och där stod jag i tunna strumpbyxor och frös bokstavligen ihjäl. Är i alla fall hemma nu och kollar på vänner. Funderar på att kanske sätta mig på motionscykeln och köra lite när jag tinat upp. Känner att jag behöver det idag!

Ask me whatever you want

Kategori: - Life by Evelina

Eftersom det verkar vara så många nu som har en frågestund kände jag för detsamma. Så nu ger jag er några dagar att fråga vad vi vill, och jag lovar att vara ärlig och svara på allt!

Something in your eyes, makes me wanna loose myself

Kategori: - Pictures


Höga shorts bikbok/ ljusrosa blus från H&M (Louise)

Monday

Kategori: - Life by Evelina

Usch, nu är skolan igång igen, och jag ser inte fram emot en termin full av nationella prov och andra prov med för den delen. Jag kommer nog inte ha så mycket fritid under ett halvår framåt, och det känns inte bra. Ska i alla fall försöka hinna med bloggen och att träffa min vänner så mycket som möjligt. 

Det var ingen mjukstart idag inte, nej allt bara rullade in. Nya kapitel, nya projekt på gång och så vidare. Men nu ska jag kämpa!!

And you're at your best, when i'm making baby steps

Kategori: - Life by Evelina


I know you don't need to me.
Kiss and tell, everybody else.

Håret kortare- CHECK!

Kategori: - Life by Evelina


Var tvungen att täcka för ansiktet för jag såg ut som ett mongoo...

Nu är håret klippt! Jag kunde inte behärska mig så det fick bli rätt kort, är ganska nöjd måste jag säga! Vad tycker ni?

Hair

Kategori: - Life by Evelina


Man blir ju sugen på att klippa kortare när man ser Angelica Blick. Hennes hår är så grymt fint för tillfället tycker jag!

I don't know how to love him

Kategori: - Life by Evelina

Har varit hemma och myst med familjen framför en film ikväll. Jag har varit så trött hela dagen så det var väldigt skönt måste jag säga. Imorgon är det sista dagen innan skolan börjar, jag längtar inte direkt, men nu får jag ta nya tag och kämpa mig igenom den SISTA TERMINEN I NIAN. Jag har satt upp mål för mina betyg och jag ska kämpa för mina mål. Hoppas att det blir som jag vill!

I just wanna play my music all night long

Kategori: - Life by Evelina


Sedan jag fick min gitarr i julklapp har jag blivit en gitarrnörd. Jag är inte superduktig, det är jag verkligen inte, men jag tycker att det är så kul och jag vill bara spela hela tiden!

Tre halsband

Kategori: - Life by Evelina

Det här tre av halsbanden jag fick också!


Smycken

Kategori: - Life by Evelina

Jag fick massa smycken av Louise igår som hon inte ville ha. När jag skulle lägga ner de i min smyckeslåda såg jag att den var jättestökig så passade på att städa den med! Lägger upp de andra tre halsbanden snart!





Sommar...

Kategori: - Life by Evelina


Det blir ännu en sleepover med Louise ikväll, fast hemma hos mig den här gången, så det blir inte så mycket uppdatering ännu en dag, förlåt, men det blir massor imorgon!

@ Louise place

Kategori: - Life by Evelina



Två bilder från Gotland i somras, ge mig fräknarna!!!

Har spenderat dygnet hos Louise. Igår var vi också med Sofia och Linnéa, hyrde några filmer och käkade massa gottesaker som Louise skulle säga. Somnade ganska sent inatt på grund av filmtittande och prat. Idag har jag hjälpt henne med hennes fysikplugg, fikat lite och fixat en blogg till Louise. Hon rensade också sina smycken så jag är ett antal smycken rikare, kanske kan visa alla sedan!

Vi hörs!

Things will get better, if you'll just hold my hand

Kategori: - Life by Evelina


Älskade gitarr!!!

Fick nyss lite planer för ikväll efter ett samtal med Sofia som varade i över en timme, ni vet ju hur tjejer blir när dom börjar prata i telefon, det slutar nästan aldrig. Den enda man inte kan prata med i telefon är Linnéa, som hatar att prata i telefon konstigt nog. Ikväll ska jag träffa Louise och Sofia med lite mys framför film, det gillas!

Update: Sover där ikväll med, så ingen mer uppdatering idag, puss!

På bild: ChillarN på lindex!

Kategori: - Life by Evelina

Hej!

Idag blev jag väckt mellan elva och halv tolv för att jag skulle gå upp och äta frukost. Var så lite sugen på frukost som det bara går eftersom jag mådde illa pga mensvärk som jag har haft i över ett dygn, blä! Nu har jag tagit en dusch och sitter och sängen med min rosa mjukisdress med hello kitty på som jag fick i julklapp (fjortisdressen), den är ju underbar... Förresten, någon som vet någon bra film?

Gästblogg.

Kategori: - Life by Evelina

Hej Evelinas blogg, Evelinas andra halva (?) Sofia här. Tänkte gästblogga lite eftersom Evelina hade slut på idéer. Inte för att jag har speciellt många men... Jag och Evelina har gått i samma klass sen 7an, men det känns som att vi har känt varandra hur länge som helst. Jag kan dela hemligheter med henne som jag vet att hon inte delar med andra. Vi är lika men endå olika. Vi tycker om att göra samma saker. Vi funderar på samma linje på gymnasiet. Men vi har ganska olika personlighet. Och ibland har hon så jäkla dålig humor att man skrattar bara för att hon drar så dåliga skämt. Ibland kan vi bara sitta och garva åt ingenting och alla tror att vi är helt dumma i huvet. Jag tycker himla mycket om dig Evelina. Hoppas verkligen att båda kommer in.
DU ÄR BEST MIN HEST ♥

Astrid 5 år!

Kategori: - Life by Evelina

Hejsan!

Har tyvärr inte kunnat skriva något alls idag, för har varit hos pappa utan dator och firat min lillasyster som fyller fem år idag, gud vad stor hon har blivit! Hon fick ett legohus som jag kämpade med i några timmar och tillslut var alla bitar på sina rätta ställen, helt omöjligt med saker som är mindre än en centimeter långa och breda, haha. Käkade god mat och efterrätt, och kom hem till mamma igen för ca en halvtimme sedan. Intressantare inlägg än såhär blir det inte idag, skriver imorgon! Kanske kan be någon av mina vänner gästblogga!

Ointressant inlägg

Kategori: - Life by Evelina

Nyss hemkommen från Alexander där jag har spenderat den senaste timmen tillsammans med honom, Louise, John & Linnéa. Innan dess var jag på promenad med nea__95 men sedan så gick vi hem till Alex.

Roligt inlägg, yeah!

Today, I look like this

Kategori: - Life by Evelina


Kass bild...
Byxdress & transparent skjorta från H&M!

Dagens inköp

Kategori: - Shopping

Idag blev jag ett par jätteballa byxor och tre par trosor rikare. Jag är så kär i byxorna!


Bikbok 299 kr

Klassiska spetstrosor från Gina tricot, tre för 149 kr!

En dag på stan

Kategori: - Pictures

Bilder från dagen!




Ökad statistik

Kategori: - Life by Evelina

Vad glad jag blir när jag ser att jag har fått fler läsare, fortsätt gärna läsa och kommentera gärna med eran egen bloggs namn så jag kan titta in och lämna en liten kommentar på eran!

Suddigt/Outfit for today

Kategori: - Pictures

Tshirt Cubus/Shorts Bikbok/Skärp KappAhl

Ny header

Kategori: - Life by Evelina

Klicka på f5 om den inte kommer upp!

Pictures of me

Kategori: - Pictures

Det är någonting med dom här bilden som vi tog idag som jag bara älskar. Tycker att alla bilder vi tog idag är antingen helt galna eller jättefina, jag gillar dom i alla fall. Gillar ni dom?




På bild: Evelina- cajsalisaevelina.blogg.se
Fotograf: Amanda

I wanna go crazy

Kategori: - Pictures





På bild: Evelina - cajsalisaevelina.blogg.se
Fotograf: Amanda

Random inlägg

Kategori: - Life by Evelina

Hejsan!

Har precis slagit mig ner i sängen med en latte och chokladkalendrarna som jag inte har ätit upp. Jag har träffat Amanda idag, och vi har tagit ganska balla kort som jag ska visa snart. Jag har inga kvällsplaner än så länge så det blir nog att sitta hemma och hitta på något.
Puss!

A.W

Kategori: - Life by Evelina

Imorgon får jag äntligen träffa min favorittjej igen, ska bli helt underbart faktiskt!

Outfit

Kategori: - Pictures


Jeansklänning Monki/Kofta New yorker

Nytt i garderoben

Kategori: - Shopping


Två nya plagg fick följa med hem från stan idag. Ett par svarta shorts som är höga i midjan (FÖRÄLSKAD) och en ball tshirt på rean. Köpte också nya strumpbyxor men kände att det var onödigt att ta kort på, haha. Mötte sedan upp mamma på stan och bytte byxdressen som jag fick i julklapp, som visade sig vara för liten, till två nya baströjor, alltid bra att ha!

Rubriker är så onödigt.

Kategori: - Life by Evelina

Har spenderat kvällen med en chipspåse, två filmer och två fina vänner vid namn Viktor och Sofia. Kom hem för en stund sedan och ska snart ta en dusch innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag ner på stan med Sofia i hopp om att hitta något fint på rean. See you later alligator!

Årsresumé 2010

Kategori: - Life by Evelina

Januari: Hade en av de värsta perioderna i mitt liv, det kändes som om mitt liv skulle falla samman. Det enda positiva med allt bråk var att jag ändrade inställning till skolan och fick lite bättre betyg än förut. Synd att min positiva inställning försämrades en aning.  Har för mig att det var då jag hade världens roligaste sleep-over med Lovisa och Annemiek, haha.  Var också på ett litet konfirmationsläger över ett dygn. Inga bilder denna månad.

 

Februari:  I början av månaden var fortfarande allt skit. Åkte till fjällen men åkte knappt skidor, det enda jag gjorde var att plugga till två prov som var veckan efter och var barnvakt till mina småsyskon, skidor är inte riktigt min grej om man säger så. I slutet av månaden blev väl allt bättre, men inte riktigt som det var förut. Skrattade åt Broman som blev andfådd av att sitta vid datorn.


Mars:  Gjorde massa onödiga listor på bilddagboken och hade världens ”roligaste” konversation med Aljosa om wow fast jag inte fattar ett skit om det. Talangjakten ”Kåpan” på vår skola gick av stapeln.

April: Jag blev 15 år gammal. Gick på firstclassfivestars med Louise och company. Praoade på Naked juice bar som blev två jättetråkiga veckor. Firade valborg i Göteborg på konfirmationsläger.

Maj: Månaden började ju då i Göteborg, med lisebergsbesök och hotellvistelse med många fina vänner. Den åttonde maj konfirmerade jag mig och fick min älskade kamera. Var glad över att jag hade börjat få massa fräknar av solen, hade precis börjat insé att det faktiskt var fint. Köpte ett par fina skor på monki som jag använde en gång innan de gick sönder.

Juni: Låg och solade på studsmattan i tunna kläder. Majcupen. Skolavslutning. Oscars student. Umgicks mycket med hjulsbrotjejerna. Var kär. Blev tillsammans med David i slutet av juni, som bara höll ca en månad.

 

Juli:  Spenderade några dagar i Berlin med familjen. Shopping, god mat, glass och så vidare. Var också på gotland med Louise i tio dagar, och saknade David varenda sekund (haha), så det blev samtal och sms HELA TIDEN. Nu är vi bara vänner!

Augusti: Spenderande ännu mer tid med hjulsbrobrudarna, mest Sofia, Linnéa och Amanda. Alltid lika flummigt och roligt, behöver träffas mer! Började skolan igen, hade en trevlig kväll också som jag aldrig kommer glömma. Åkte till Norrköping för en hotellnatt och lite shopping. Såg Oskar Linnros live på Keep it loud och stod nästan längst fram.

 

September: Fick en jacka som jag beställde. Använde för mycket weheartit-bilder på bloggen. Hade en chillfest hemma hos Sofia med pojkar från klassen. Var beroende av La isla-låten med Paow och Hugo. Amanda gjorde en video till mina fans? Försökte bleka mina skor med klorin. Beställde min älskade transparenta skjorta och mina leopardskor.

 

Oktober: Syster var ”barnvakt” åt mig. Beställde min älskade iPhone. La upp massa bilder från när jag var liten. Hade världens bästa praoplats. Skrattade galet åt Björn Gustavsson med Broman, som vi fortfarande gör. Var på en jätterolig fest hos Amanda!

November: Var i Stockholm med pappa och köpte världens finaste skor som har används ganska många gånger. Tog fina kort med Amanda. Var på Håkan Hellström-konsert. Blev sugen på att färga håret. Skrattade åt en video på killarna i min klass. Bakade tvåhundra muffins till friendsdagen.





December: Nynnade på bögarnas fel. Blev kär i kilklackar på nelly.com. Hade en adventskalender på bloggen när jag skrev något om något speciellt varje dag. Var med i luciatåget. Fick våra klasströjor. Färgade håret. Volleybollturnering. Sofia tog kort på mig. Chillkväll hos Julia. Pysseldag i skolan. Skolavslutning. Julafton. Nyår .





.

Kategori: - Life by Evelina

Blev faktiskt lite sugen på att göra en årsresumé som ALLA andra, så nu ska jag gå igenom min förra blogg och den här och se vad jag har gjort i år egentligen!

Den första januari 2011

Kategori: - Life by Evelina

Vill inleda inlägget med ett Gott nytt år och hoppas att alla kommer få ett jättebra år! I år kommer roliga saker hända minsann. Jag fyller 16, jag slutar högstadiet och går förhoppningsvis ut med hyffsade betyg så jag kommer in på det jag vill på gymnasiet.

Samtidigt som jag vill att det ska bli ett roligt år vet jag att det kommer bli tufft. Under denna termin kommer jag nästan inte ha någon fritid, kanske bara någon dag på helgen om ens det. Jag har satt upp mål för mina betyg den här terminen, och hoppas att jag uppnår allihop. Ha ett bra år 2011!