Cajsa Lisa EVELINA

-

Kategori: - Life by Evelina

Min sega dator hade inte vaknat på sin bästa sida idag, så det hackade under hela början av Kenza & Tyra show, så jag gav upp och ska se det imorgon istället! NU: DUSCH!

Back on track

Kategori: - Life by Evelina

Nu tror jag att jag är tillbaka, får se hur det blir men det här får bli en början i alla fall. Jag har inte orkat blogga av massa olika anledningar, och som ett litet "plus i kanten" på det så har jag haft massor plugg att jag helt enkelt inte haft tid för bloggen.

Idag har jag haft det sjukt tråkigt i skolan, på grund av två sjuka bästavänner som inte kunde lyfta på sina arslen och komma till skolan! Kämpade mig igenom skoldagen och en promenad hem. Nu när jag har varit hemma har jag städat mitt rum, läst igenom fysiken och rensat alla mina kläder, tror tjejerna blir rätt glada över det i alla fall om dom vill ha något. Kvällen ska jag spendera framför idol och Kenza & Tyra show som har premiär ikväll, ska bli intressant att se. See you later!

Break

Kategori: - Life by Evelina

Tar en paus, tillbaka om en dag, en vecka, en månad.  Ingen vet.

Tisdag

Kategori: - Life by Evelina

Förlåt för jättedålig uppdatering, har verkligen inte haft tid. Jag hade historiaprov idag, det kanske förklarar saken. Jag börjar med bättre uppdatering imorgon. Puss!

20/9-10

Kategori: - Life by Evelina

Nu slänger jag in ett litet morgoninlägg. Skolan börjar om ca en timme, då jag kommer komma till skolan iskall eftersom jag bara har skinnjackan och ska åka moppe, brrr. Efter skolan drar jag ner till stan en liten stund och sedan blir det plugg för hela slanten. Uppdaterar om jag spenderat mina pengar!

I will never say never, I will fight till forever

Kategori: - Life by Evelina


Ni är det bästa som finns!

Lördag

Kategori: - Life by Evelina

Har haft en riktig bra dag! Började med att Louise och Alex sa att jag skulle komma hem till Alex, så 50 minuter senare satt jag på moppen dit. Vi kollade på någon film och lite sånt. Runt sex åkte jag och Louise hem till hennes faster, åt gott och kollade på Bert, haha. Runt kvart över tio rullade jag hem på grund av trötthet, och nu sitter jag här, och ska snart kasta mig på sängen, skööööönt. Bjuder på en bild från Gotland med Louise!

Music in my soul, I can hear it every day and every night.

Kategori: - Music & Videos


Kristian Anttila & Sylvia Vrethammar - Magdalena (Livet före döden)


Håkan Hellström- Saknade till havs


Håkan Hellström- River en vacker dröm


Och en fin gammal låt av Kent- På nära håll

17 september 2010

Kategori: - Life by Evelina

Har nu anlänt hem till min älskade fader med familj. Vi tog bilen till coop och handlade förut, självklart blev det lite godis till mig mig, tihi. Kvällen spenderas nog med Ida, men först blir det tacos och musiklyssnande, tänker ge er lite musiktips sedan, några låtar som är superbra, jag lovar er! 

H&M order

Kategori: - Shopping


Det här två sakerna beställde jag från h&m igår, tack Björn!

Rasmus Seebach- Engel

Kategori: - Music & Videos


Det är en låt jag lyssnar på rätt mycket nu för tiden, lyssna och njut!

All the worlds colours in one picture

Kategori: - Life by Evelina


Ph: Weheartit

Idag var det skolan som vanligt. Inget speciellt med det. Stannade kvar och snackade lite med lite fina vänner efter, och nu har pluggat, städat och strukit mina kläder, duktig flicka!

I'm sorry, I can't be... perfect.

Kategori: - Life by Evelina

Det finns inget att skriva dag.

So damn hot.

Kategori: - Pictures


Ph: Lookbook

Jag kan inte få nog av Andreas Wijk. Han är den snyggaste som finns.

Valtemadag

Kategori: - Life by Evelina

Det första jag måste säga att det är väldigt dåligt med låtar i listan, endast tio låtar, bättre än så kan ni väl hoppas jag? Klicka bara på bilden i inlägget om spotifylistan så kommer ni till den listan som ni själva kan dra partylåtar till!

Idag har vi som sagt haft valtemadag i skolan. Vi har gjort några test,gått en tipspromenad, lyssnat på en debatt och sedan diskuterat om debatten. Ganska chill dag måste jag säga ändå. Gick hem med mina tjejer, sedan har plugg stått på schemat. Om tjugo minuter väntar vardagskvällarnas underverk - IDOL!

-

Kategori: - Life by Evelina

Godnatt läsare, imorgon har jag valtemadag i skolan!

Partymusik @ spotify

Kategori: - Life by Evelina

Kan ni hjälpa mig att göra den bästa partylistan på spotify någonsin?! Det är så att jag älskar musik med massa härlig bas i, men behöver tips på mycket låtar. Lägger nu ut en tom spotifylista som är till för att ni ska fylla med schysst partymusik. Hjälper ni mig?! Klicka på bilden för listan! Oskar Linnros på bilden förresten!

Tack bästa Broman...

Kategori: - Life by Evelina

... för den fina baseballjackan, du är bezt!

Chokladmuffins

Kategori: - Life by Evelina

Måndag = skola igen! Idag hade vi skoljoggen, och jag och Sofia var så duktiga så. Sprang en stor del av det i alla fall, hehe. Följde sedan med min fina vän hem. Vi bakade chokladmuffins som blev supergoda, och chillade lite framför idol och bra musik. När jag kom tryckte jag i mig lite mat fast jag redan var mätt efter muffinsarna. Nu har jag varit duktig och pluggat historia någon timme och funderar på att skriva lite på min svenskanovell. Jag har en superbra idé som jag hoppas på något sätt ska bli bra. Bjuder på en mumsig bild från Sofias blogg, blir ni inte sugna?

A guy with style

Kategori: - Life by Evelina

Har ingen inspiration idag. Återkommer imorgon! Så länge får ni njuta av två snygga bilder på Andreas Wijk!

Ph: Lookbook

Icecream, movie & a book

Kategori: - Life by Evelina


Såhär har min kväll sett ut, ganska bra ändå.

Förkyld tjej 1

Kategori: - Life by Evelina

Hade tänkt att gå på kräftskiva hemma hos min bästavän senare, men tackade nej på grund av min äckliga förkylning som tar kål på mig. Ska spendera dagen och kvällen framför några filmer tror jag!

I'ts friday, i'm in love

Kategori: - Life by Evelina

Min bästavän är påväg hitåt, hon är allt för bra! Det blir väl att checka idol och snacka sönder, det är ju vi rätt bra på om man säger så. Ha en bra fredagskväll allihopa!

<3

Kategori: - Life by Evelina

Puss på att jag har så fina läsare, hoppas ni stannar här också!

Stickat

Kategori: - Wishes


Den perfekta stickade koftan. 400 kronor och den är din!

Baby, I like it

Kategori: - Life by Evelina

Idag var jag tillbaka till skolan, lite hängig men aja, klarade mig igenom dagen med endast fyra lektioner, sånt gillas i min värld. Efter skolan tog jag och Sofia moppen hem till henne. Slappade framför tv:en med riskakor och ballerina kladdkaka som Fia tvingade mig att åka och köpa, mums! Imorgon är det fredag igen, det går så fort!

Kärlekens matadorer

Kategori: - Life by Evelina

Godmorgon bloggen!

Idag bär det av mot skolan, har till och med saknat skolan de här två dagarna, hatar att vara sjuk. Förkylningen sitter kvar men det finns inget att göra åt det, så jag och min kvävda anka-röst ska snart dra oss till skolan. Puss och kram!

Rosa

Kategori: - Life by Evelina

Har kollat på livet enligt rosa hela dagen på youtube = inget liv!

Blekningen, ca tre timmar senare

Kategori: - Life by Evelina

Jag vet inte riktigt om jag tror på det där med att bleka skorna i klorin, men jag har nu bytt vatten med klorin och ska låta det ligga i några timmar till, sedan ger jag upp!

Uppdatering två timmar senare: Lite bättre, men trodde på bättre resultat. Nu hänger dom ute och torkar!

Ain't no reason

Kategori: - Music & Videos

Klicka på bilden för en bra låt om du har spotify! Min bästa Amanda skickade den här, och i'm in love!

Just so you know...

Kategori: - Pictures


Ph : weheartit.com

Tack...

Kategori: - Life by Evelina

... för alla fina läsare jag fick igår, kul att ni har hittat hit! Hoppas på en lika bra fortsättning!

Bleker de missfärgade conversen....

Kategori: - Life by Evelina


Såg på förstasidan på blogg.se hur man blekte vita skor på bästa sätt, och mina är ju så missfärgade så nu har jag lagt dom i klorinvatten! Klicka på bilden för att se exakt hur man gör!

GOODNIGHT, SLEEP TIGHT

Kategori: - Life by Evelina

Nu säger jag och min förkylning godnatt, stannar hemma imorgon med!

Love you guys

Kategori: - Life by Evelina


Saknar redan mina tjejer. Hatar att vara sjuk...

A womans right to shoes

Kategori: - Wishes


Två av mina favoriter just nu, speciellt dom till vänster!

Min älskade farmor

Kategori: - Written by me

När jag gick i sjuan (jag går i nian nu) skrev jag en berättelse om min farmor, och här delar jag med mig den till er!

En flicka sitter och tittar ut genom sitt fönster när hennes pappa helt plötsligt ropar att de ska åka till farmor. Flickan får en obehaglig känsla när hon tänker på henne.
- Måste jag följa med?, frågar flickan ängsligt.
- Ja, du måste följa med, svarar hennes pappa. Jag tror att farmor vill träffa dig.

Flickan satte upp en slarvig toffs och sprang ner till bilen. När hon hade satt sig i ett av passagerarsätena kände hon sig orolig. Tänk om farmor inte längre kände igen henne?


När flickan hade satt sig i bilen drömde hon sig bort och tänkte på allt som hon och hennes farmor hade gjort tillsammans när flickan hade varit yngre. Farmor hade varit en av hennes bästa vänner och de hade alltid haft roligt tillsammans. Farmor hade ofta hämtat henne på dagis och flickan hade alltid varit så stolt över att det hade varit farmor som hämtat henne och inte hennes mamma eller pappa. De brukade ibland baka bullar tillsammans och den lilla flickan älskade det. Hon kom ihåg att hon tyckte att farmor bullar var mycket finare än hennes men att hennes var godare. Det hände också ibland att de åkte ner på stan och kollade runt i lite olika affärer, och flickan blev lika glad varje gång som farmor köpte en penna eller ett suddgummi till henne som luktade gott eller någon annan fin sak. När de hade tittat klart i alla små affärer hände det ibland att de åt pasta på någon liten restaurang, men oftast hände det bara när de skulle fira något, till exempel flickans födelsedag eller namnsdag.


Flickan fortsatte att drömma vidare och började tänka på somrarna på farmors och farfars landställe. Hon kom ihåg att hon tyckte att det var kul att kolla på när farmor tvättade fönsterna och därför ville flickan göra likadant. Hon mindes hur hon brukade be om en hink och en skurborste och helt plötsligt såg hon sig själv stå där och tvätta lekstugans fönster, och resten av lekstugan också för den delen. Flickan tänkte på hur starka minnen hon hade från farmors och farfars landställe…


Med åren tyckte flickan att farmor hade förändrats. Hon var inte lika glad längre. Istället var hon vresig och sur, och det hände ibland att hon upprepade samma mening om och om igen. Flickan fick reda på att farmor hade en sjukdom som gjorde att hon glömde massor, och det tyckte flickan var jättejobbigt. En dag fick farmor flytta till ett speciellt hem där hon kunde få mer hjälp eftersom hon bara blev sämre och sämre. Flickan hälsade på sin farmor ibland men tillslut så tyckte hon att det blev för jobbigt att se sin älskade farmor så klen och gnällig.


Plötsligt vaknar flickan upp av att hennes pappa stannar bilen. Hela familjen går upp till hemmet där farmor bor. När flickans familj kommer upp till farmorns rum börjar flickan prata lite lugnt med farmor.

- Hej farmor, säger hon och klappar farmordern lite försiktigt på hennes ena axel.
- Hej… svarar farmor.
- Känner du igen mig? Det är ju jag, ditt barnbarn.
- Jaha, hejhej…


Flickan kände att det var dags att ge upp farmor, hon kände ju inte igen henne längre. Någon halvtimme senare satt de i bilen igen på väg hem och då tänkte flickan:
- Farmor kommer inte ihåg mitt namn, att just jag är jag, men jag hoppas att hon har några minnen av mig som liten flicka.


Flickan som berättelsen handlar om är inte påhittad. Flickan i berättelsen, det är jag, och det mesta av det här är helt och hållet mina minnen tillsammans med min älskade farmor.


bloggtrafik.nu

Kategori: - Life by Evelina

Jag blev värvad av Frida till detta, klicka på bannern för att gå med, man får flera läsare!

Lite ändringar av bloggen.

Kategori: - Life by Evelina

Som rubriken säger har jag ändrat massor i bloggen, like or like not?

HÄLSNING FRÅN BÄSTAVÄNNNEN

Kategori: - Music & Videos


Haha, videon är lite efter men aja.

SJUK

Kategori: - Life by Evelina

Idag är jag hemma med en förkylning som tar kål på mig. Får roa mig med att surfa runt på olika hemsidor och kolla in allt jag vill ha, som jag absolut inte har råd med, eftersom jag nästan är ständigt pank, hehe. Ha en bra dag alla andra!

Hugo & Paow

Kategori: - Music & Videos


Bara jag som tycker att videon är mysig? HAHA! Tyvärr gör Dessie bort sig bakgrunden tycker jag men...

Triss i bilder från i lördags!

Kategori: - Pictures




HH ♥

Kategori: - Life by Evelina


Bara två månader kvar nu tills Håkan Hellström med Amanda, någon längtar!

6 September

Kategori: - Life by Evelina

Godmorgon!

En ganska förkyld Evelina har nu äntligen rest sig upp ur sängen och satt på sig det mysigaste hon äger för att om ca en halvtimme åka till himmelriket!!! (skolan...) Evelina måste nog ändå säga att det kommer att gå bra, för hon har världens finaste klass!

Är man störd om man pratar om sig själv i tredje person?

Röd.

Kategori: - Life by Evelina

Om text och sånt är rött för er vet jag inte varför, det är så för mig ibland i alla fall, och det kommer säkert ändras!

Singing sweet home alabama all summer long.

Kategori: - Pictures



Ph : weheartit.com

ORKAR INTE BLOGGA IDAG

Kategori: - Life by Evelina

Kvällen hos Fia var awesome, bilder kommer imorgon!

4:e September 2010

Kategori: - Life by Evelina

God eftermiddag people!

Är klockan redan tre? Sjukt vad tiden går. Vaknade vid halv tolv, satte på en mysig film och halvsov till den ett tag. Hoppade nyss in i duschen och fräschade till mig lite, för om lite mer än två timmar ska jag befinna mig hos min fina Sofia med Linnéa också. Som sagt ska Fia laga mat till oss, lite nyfiken är jag allt. Senare ikväll kommer lite fina killar dit också, awesome!

FREEEDAG

Kategori: - Life by Evelina

Tjo!

Och nu var denna skolvecka över, underbart! Hela helgen kommer jag spendera med mina älsklingar Sofia & Linnéa, helt j*vla amazing ju! Fia ska tydligen laga mat till oss imorgon, tveksam på hennes matlagningskunskaper fortfarande, men om hon lyckas ska jag inte mobba henne mer, haha. Om ett tag ska jag äta och sedan drar jag mig mot älsklingarna, puss. Bjuder också på en superfin bild på mig och Karl, hehe.

I hope it something, worth the waiting

Kategori: - Life by Evelina

Hejsan!

Idag slutade skolan klockan fyra, med idrott som sista lektion. Det är nästan lite taskigt att man sätter en gympalektion klockan tre på schemat när alla redan är trötta. Aja, tog en omväg med Oskar och Alex hem endast för Alex skull. Kom väl hem runt halv fem, då jag la mig i min säng och halvsov framför ett sex and the city-avsnitt. Nu har jag ätit en jättegod middag så nu är jag "matfull". Puss och kram!

Förresten, min jacka har kommmit och den är så sjukt skön!